2777
2789
عنوان

چرا همه جا اینقدر زنان بی نظم هستن

319 بازدید | 20 پست

رفتم کربلا نمیدونی این زنان چیکار میکردن از دستشویی وحمام. غذا گرفتن. زیارت ضریح بگیر تا بدهنی هاشون اصلا نمیشه تذکر داد به خانم میگی هول چرا میدی میگه خوشم میاد. حق الناس فقط پول نیست هل دادن توفشاربودن هم حق الناسه. زودتر جلورفتن واسه اینکه برن دستشویی وخیلی کارا... دیگه. ولی مردا خیلی مرتب تمییز هستن. من رفتم زیارات دوشب اومدم بیرون. ولی برادرم ده شب ازبس مردا منظمن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افرین. دقیقا. به هم رحم نمیکنن. عجولن

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

زیارت کربلا بسیار خوب،ولی ای کاش اخلاق و رفتار و منش حسینی هم رعایت میشد.متاسفانه راه رو گم کردیم و زائر اهن ضریح شدیم.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
بله همینطوره زیارت امام رضا هم میری مردا منظم اروم میرن واییییی از زنا

دقیقاااا. سالم میری،ناقص برمیگردی. فقطم فحش میدن🤕😢

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

وای وای وای نگو تروخدا من بچه بودم رفته بودیم مشهد مامانم مث دسته چمدون منو میکشید میبرد باخودش اون وسط همه هول میدادن ی خانومه پاشو گذاشته بود رو کفشم و چادرم نزدیک بود بیفتم له شم پام گیر کرده بود هرچیم داد میزدم گریه میکردم مامانم همونطوری منو میکشید فک میکردم از جمعیت ترسیدم هی میگف بیا بریم اخرش انقد داد زدم برگشتیم انقد اون گنبدو نگاکردم تا گریم بند اومد

یا صف نذریو ادم میبینه همه هل میدن داد و بیداد اونوق آقایون ردیف باارامش پشت هم وایسادن

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
دقیقاااا. سالم میری،ناقص برمیگردی. فقطم فحش میدن🤕😢

ب خدا من ی بار چادرم کامل گیر کرد بین جمعیت ب زور کشیدمش بیرون ی بارم قشنگ چسبونده بودنم ب ضریح فشاررررر میدادنا رسما کتلت شدم

نسشتم در دسشتویی کمی فرهنگ سازی کردم نذاشتم کسی جلو بره همه توصف گذاشتم. ولی ازبعضیا فحش خوردم. واسه اینکه اصلا جا نبود بری تو دستشویی همه هم هجوم برده بوذن تو دستشویی. گفتم سرصف باشین تا بعد ماهم بیان توصف اینجور بی نظمی نمیشه