2777
2789
عنوان

با شوهر گوشی باز چیکار کنیم؟؟😕😕

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 19 پست
چون خودت همش گوشی دستته درک نمیکنی

میدونم عزیزم شوخی کردم 

من شوهرم دو دقیقه گوشی دست بگیره انقد غر میزنم ک ب غلط کردن میفته  شانس اوردم گوشی ساده داره 

وقتی غصه های  یه نفرو تجربه نکردی براش نسخه ی  " صبر کن درسته میشه " نپیچ هر وقت جاش بودیو تونستی صبور باشی اون موقع حرفت قبوله   👌

شوهرمنم همینطوری چندبارهم فهمیدم باچن نفررابطه داره قهررفتم یه روز ازدستش فرارکردم پنهونی سواراتوبوس شدم ورفتم خونه بابام 13ساعت تو راه بودم گوشیمم خاموش کردم یعنی ریده بودبه خودش که منو دزدیدن یا بلایی سرم اومده.هرکاری که بفهمین کردم اما بازم آدم بشو نیست بدبختی دوستش دارم دوتابچه هم دارم‌.الان میترسه ازم پیشم کاری نمیکنه دست ب گوشی نمیزنه اما همش جیم میزنه بیرون میدونم که حرف میزنه باز.دیگه بیخیالش شدم یه مدت ولش کردم برع تا ببینم کجاپیش میره.اما همش استرس دارم.خودشم میترسه ازم گوشیش وقفل می‌کنه که چیزی نبینم.همین ترسش واسم کافیه شده عین گربه ای که منتظریه تیکه گوشت🤣.واسه خودم دارم زندگی میکنم واسم مهم نیست فقط پول پسندازمیکنم وبه خودم ولباسم وبچه هام میرسم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجورمرده مریضن ومعتاد‌.ادم که نباید سرما بخوره یا مواد مصرف کنه که بهش بگن مریض ومعتاد.این گوشی هم یه جورمریضی ومعتادی.بی خیال دنیا مگه چندبارمیخواین زندگی کنیم که بشینیم غصه شوهرررو بخوری بزن برتبل بی عاررری که آن هم عالمی دارد

شوهرمنم همینطوری چندبارهم فهمیدم باچن نفررابطه داره قهررفتم یه روز ازدستش فرارکردم پنهونی سواراتوبوس شدم ورفتم خونه بابام 13ساعت تو راه بودم گوشیمم خاموش کردم یعنی ریده بودبه خودش که منو دزدیدن یا بلایی سرم اومده.هرکاری که بفهمین کردم اما بازم آدم بشو نیست بدبختی دوستش دارم دوتابچه هم دارم‌.الان میترسه ازم پیشم کاری نمیکنه دست ب گوشی نمیزنه اما همش جیم میزنه بیرون میدونم که حرف میزنه باز.دیگه بیخیالش شدم یه مدت ولش کردم برع تا ببینم کجاپیش میره.اما همش استرس دارم.خودشم میترسه ازم گوشیش وقفل می‌کنه که چیزی نبینم.همین ترسش واسم کافیه شده عین گربه ای که منتظریه تیکه گوشت🤣.واسه خودم دارم زندگی میکنم واسم مهم نیست فقط پول پسندازمیکنم وبه خودم ولباسم وبچه هام میرسم.