2777
2789

من تقریبا یک ساله ازدواج کردم وازخانوادم دورم من تهرانم اوناشهرستان اینجا خیلی تنهام الان ۳ماه مادرم و برادرم ندیدم پدرم چندروز پیش اومد به لطف همسرم ی شب بیشترنموندرفت😥

حالا بعد ماه صفرعروسی خواهرشوهرمه شوهرش مجبورکردنزدیک خونه باباش واسش خونه بگیره اونم بی چون وچراقبول کرد دوتاکوچه فاصلشونه تا خونه پدرشوهرم اونوقت من چند به چندماه نمیشه خانوادم ببینم خیلی دلم گرفته 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب ایشون شروط خودشو برای ازدواج گذاشته شما نذاشتین دیگه 

حالام برین دیدن خانوادتون همسرتون حق نداره شمارو از دیدن پدرمادرتون محروم کنه و همونطور که  درجریان هستین حق کاملا گرفتنیه پس اقدام کنین برای گرفتن حقتون

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

عزیزم پیش میاد ..سعی کن بهش فکرنکنی ک دوری..منم وقتی عروسی کردم 5سال طبقه بالامادرشوهرم بودیم شهرستان ..خیلی بد بود ب زور شوهرم و راضی کردم اومدیم تهران..خونه بابام هم از بچگی من تهرانه..الان نزدیک نیستیم ولی خوبه دوسه روز یکبار میرم سر میزنم شب میام خونه باز

من هونحایی خراب کردم                                         که فکر کردم اگه                                          احساسمو صادقانه بگم بهتره...!!!