2777
2789
جیگرتووو😘😘😘😘😘😘روزت مبارک🌸🌸🌸

مخسی😘😘😘

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبختم😍وممنونم کارشماخیلی سختتره به لحاظ جسمی منظورمه

ولی درکل اتاق عمل هوشیاری شغلای سبکی ان با درآمد معقول 😍😍😍

فقط الله سبحانه و تعالی رو صدا بزنیم ،،یا الله ادرکنی ،،یا الله مددی ،،بنده های خوب خداوند هم فقط الله رو صدا میزدن 🙂
شمام پوفول به دستین؟!روزتون مبارک

من نه عشقم😘

روز شماهم مبارک🌸🌸🌸🌸

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
میشه بگید حقوقش چقدره؟ اگه استخدام بیمارستان باشی؟ 

عزیزم الانکه دانشجوام اگراشتباه نکنم پایه حقوقش ۲و۴۰۰هستش وباکارانه ۳تومن میشه فک کنم..حالااگه اضافه کارواستی که بازبیشترم میشه

منکه خیلی رشتمودوست دارم..وبه نظرم کم اصطلاک ترین کاربیمارستانی هوشبریه

آره ولی اگه قرار باشه استخدام نشیم ارزشی نداره بخاطر همین من به این رشته فکر نمی‌کنم بنظرت پرستاری که استخدام‌ زیاده بهتر نیست؟ من پشت کنکورم

عزیزم الانکه دانشجوام اگراشتباه نکنم پایه حقوقش ۲و۴۰۰هستش وباکارانه ۳تومن میشه فک کنم..حالااگه اضافه ...

عزیزم من تو این چن سال کارم کارانه سه تومنی به خوابم ندیدم این اواخر که دوماهه ندادن بار آخر پونصد دادن یواش یواش ممکنه قطش کنن ضمنا اونایی که میکن راحته اصلا راحت نیس استرس مریض بدحال و ترومایی و بی خوابی و سرپا وایسادن و ... کلی مشکل دیگه داره ولی درکل علاقه داشته باشی خوبه