2777
2789
عنوان

خاطرات زایمان های طبیعی من 😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 40114 بازدید | 442 پست
سلام گلم من امروز اتفاقی پستتو دیدم و نشستم همشو از اول خوندم خیلی ادم مهربونی هستی  اینقد تای ...

چقدر من برات جالب بودم 😜😜😜😜

و تو چقدر جالب‌تر که یک ماه و نیمه بود لچه ات دوباره حامله شدی بابا هزاااار ماشالله داری 

من هر چی به همسرم میگم پسرمون 6 ماهه شد اقدام کنیم من دوست ندارم فاصله سنی ام بیشتر از این باشه (الان 36 سالمه) اما قبول نمیکنه و میگه حرفش هم نزن انگار اون مبخواد زایمان کنه 🤪🤪🤪در مورد نوشتن هم من همیشه از بچگی عادت به نوشتن داشتم و موقع نوشتن از هر چیزی که به ذهنم بیاد مینویسم گاهی روزی دو سه خط گاهی روزی سه چهار صفحه.... 

اسم دخترها هم اونجوری ن شتم که مثلا شناسایی نشم 🤣🤣🤣

اما الان درستش میکنم چون دیگه شناسایی شدم 

اخخی عزیزم مرسی که جواب دادی 

اتفاقاً من همسرم با اصراراش گولم زد😬🤕 طوری که همه فکر می‌کنند بچم ناخواسته بوده

من خیلی دوس دارم بنویسم ولی حوصلشو ندارم نمیدونم چرا

اهااا یه سوال دیگه ببخشید اجی من اینقد فضولم😜وقتی معدتو عمل کردی کی به کارای خونه و بچه هات میرسید اخه دختر دومیتم کوچولو بود درسته؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخخی عزیزم مرسی که جواب دادی  اتفاقاً من همسرم با اصراراش گولم زد😬🤕 طوری که همه فکر می‌کنند ...

اختیار داری عزیزم 😘 

والله من یه کارگر ثابت دارم هر روز ساعت 8 میاد 3 عصر میره... مامانم هم خدا حفظش کنه طبقه بالا و خو اهرم طبقه پایین میشینه و عصای دستم هستن 

خدا واست حفظشون کنه منم مامانم خیلیییی کمکم بود با وجود دوتا کوچولو سرکارم میرفتم ولی الان که ایران نیستم دیروز سرماخورده بودم بدن درد داشتم نمیتونسم تکون بخورم چقد گریه کردک کاش مامانم پیشم بود

مرسی عزیزم از وقتی که گذاشتی و خوندی  ممنونم 😘 😘 😘 😘

عزیزم چه دل پاکی داری تو رو خدا از حضرت زهرا بخواه زایمان منو راحت کنه من سر قبلی مردم زنده شدم این یکی کرونا هم اومده دارم از استرس میمیرم دعا کنین از بیمارستان سالم بیام وگرنه دختر 3 سالم بدون من میمیره از بس وابسته اس بهم

عزیزم چه دل پاکی داری تو رو خدا از حضرت زهرا بخواه زایمان منو راحت کنه من سر قبلی مردم زنده شدم این ...

الهی فدات شم نگران نباش 

خدا نیاره اون روز رو... 

الهی به حق حصرت زهرا بهترین زایمان رو تجربه کنی

الهی فدات شم نگران نباش  خدا نیاره اون روز رو...  الهی به حق حصرت زهرا بهترین زایمان رو ...

سلام عزيزم 

يه سوال داشتم ازتون 

چه مدت بعد اسليو اقدام كرديد براي بارداري؟؟؟؟

خدايا به منم يه دختر بده🥰🥰🥰

عزیزم خیلی خوب تعریف کردی.😍

فقط اینکه من فضولم یکم اگه میشه بهم بگو شغل خودتو همسرت چیه؟واینکه الان هنوزم بارداری؟

اونقدر میخااامت،،،همه باهام بدشن،،،باحسرت هرروز از کنارما رد شن😘😘