2777
2789
عنوان

اونایی که از خونه باباتووون دورین

616 بازدید | 61 پست

تهرانم خودم هربار میرفتم یه چیزی میبردم براشون

الان شوهرم یهویی برگشته میگه بریم

بهش میگم یه چیز بگیر 

میگه چی ببریم از اینجا

بدم میاد دست خالی برم 😣

هر سری میان گوشت و آرد و... میارن با خودشون از اونجا برام

شماها میرین چیزی میبرین؟

یا من اینطوریم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه سوغاتی ببر

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

میبرم همیشه حتی اگر نرسم خرید کنم وقتی اونجا باشم یه چیزی می خرم یا با مامانم برم بازار پول خریدشو حساب می کنم یا حتما یه وعده یا دو وعده مهمون می کنم دیگه هیچ کار نکنم نقدی یه چیزی میدم میگم خواستم بخرم وقت نشد 

اونا میارن چون پدر و مادرن،  من هیچی نمیبرم هیچوقت اونا همیشه کلی وسیله بار میکنن برام میارن

زشت نیس نبرم

مامانم طفلی خودشم میگه،ما انتظار نداریم 

همینکه میاین بسه

منم فردا ننه بابام میان ننم زنگ زد نون نخر برات پختم میارم آردم خریدم برات میارم 😀😀منم اوایل شیرینی یا شکلات می‌بردم الانا دیگه نمیبرم

تَمامِ دارایی اَم خُداییٰ عصت کِْه  دَغدَغِه عَزدَصت دادَنَش راع نَدارَم⚡️♡-

من چون پدرم بنده خدا ی کم دستش تنگه و این گرونیا خیلی بهشون فشار میاره هروقت میرم تا جایی در توانم هست میبرم ب بهانه این ک مثلا نمیدونستم چقد بخرم زیاد خریدم گفتم بیارم براشما

اما در عین حال پدر مادرمم هروقت میرم دست خالی برم نمیگردونن شده ی شیشه مربا بدن دستم میدن 

منم دست خالی روم نمیشه سعی میکنم گاهی وقتا ی پولی ب مامانم بدم خودش میدونه چی بخره خودمم واسه اینکه دست خالی نباشم چن نوع میوه میگیرم میبرم

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢