2777
2789

یه با کوچولو بودم رفتیم خونه ی مادر بزرگم یه خاله دارم همسن منه موقع شام از من اصرار که با خاله کوچیکه تواتاق جدا شام بخورم خلاصه رفتیم تو اتاق جدا یهو احساس کردم دستشویی دارم به خالم گفتم تو اینجا وایسا من برم دستشویی بیرون نری ها خووووب😅😅😅بعد برای محکم کاری در قفل کردم رفتم دستشویی و کلید رو هم رو دامنم گذاشتم 😎پا شدن همانا و افتادن کلید همانا 🤣🤣🤣🤣🤣🤣تازشم مدل توالت از اون قدیمیا بود که لوزی شکل بودن و ادم با وحشت مینشست و هر لحظه احساس میکرد الان سقوط میکنه اون تو😰😰😰😰 هیچ چی دیگه شام به همه کوفت شد تا خاله رو در بیارن🤗🤗🤗🤗🤗🤣🤣🤣🤣🤣

تمام دنیام آقاییه و دو تا دوخملام

بیچاره خاله😂😂

تیکر منم یه روز واقعی میشه میدونم😍من زندگی سختی داشتم از بچگی،وقتی نامزد کردم وارد یه مرحله جدید از سختی زندگیم شدم چون فکر میکردم از چاله در اومدم افتادم تو چاه!چون فکر میکردم تو انتخابم اشتباه کردم ،اما اشتباه فکر میکردم نامزدم عاشقانه پای تمام بد خلقی هام ایستاد حتی حاضر شد خودشو بکشه تا من از دستش راحت شم!!! چون میگفت نمیتونم زنده باشم و‌تو مال من نباشی⁦❤️⁩تو حرم امام حسین (ع) از آقا خواستم که اگه با این مرد خوشبختم و اونم با من خوشبخته مهرشو بندازه به دلم و انداخت!!!ازدواج کردیم و سختیای زندگیم تموم شد الان خوشبخته خوشبختم فقط بچه میتونه خوشبختیمو کامل تر کنه ،حالا که تا اینجا اومدی و امضامو خوندی برای مامان شدنم صلوات میفرستی؟خیلی حیفه شوهرم بابا نشه 😔لطفا برامون دعا کن مامان بابا بشیم⁦❤️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر خالم فوت کرده بود من رفتم مسجد مراسم بعد برگشتنی دم در وایساده بود همه تسلیت میگفتن میرفتن.من هول بودم تارسیدن بهش گفتم انشاالا به سلامتی جاش خالی نباشه همه اینشکلی شدن  منم الفرار  اخه هنوز مادرش زنده بود  

اغااااا منظورم از بنگ(بنگ بنگ تفنگه) اهل دلا اشتباه نگیرید😁 یاشایدم بگیرید🤭🍀🍀🍀🍀🍃🍃🍃

یه بار یکی از دوستام تازه ازدواج کرده بود . وقتی تو خونه تنها بود رفته بود حمام نمیدونم چی میشه شورتش به دستگیره در گیر میکنه اونم تنها سکته رو میزنه فکر میکنه یکی اومده خونشون کارشو بسازه😋😋بعد در حالی که گریه میکرد میگفت تو رو خدا من شوهر دارم به من کار نداشته باش آبروم  نبر ترو خداما ابرو داریم خلاصه ده دقیقه باگریه ی شدید التماس میکرد  میگه بعد دیدم به من کار نداره فقط شورتمو گرفته برگشتم دیدم دستگیرست از اون روز شده سوژه شوهرش  همیشه شوهره شورتشو میگیره و میگه التماسم نکن🤣🤣🤣🤣🤣

تمام دنیام آقاییه و دو تا دوخملام

من ابجیم خدای سوتیه😐ینی اگر در طول روز یه دونه سوتی نده روزش شب نمیشه قسم خورده ک همه جا خودشو ضایع کنه😑جدیدا داشت برام تعریف میکرد ک از راه برگشت مدرسه سوار اتوبوس شده و کارتش نداشته پولم همراهش نبوده باخودش گفته مامور اتوبوس حواسش نیس اومده بالا میخاسته بشینه ماموره صداش زده خانوم کارتتو بزن😐اینم برگشته ن گذاشته ن برداشته گفته عههه چیزه میدونین من موقعی ک میام دوتا میزنم یکی برا رفتم یکی برگشتم😶😶😶😶کل اتوبوس ترکیدن میگ ماموره خندیده سرشو تکون داده رفته😂😂😂بعد این باز با دوستاش قهر کرده ک دیدین ماموره داره چی میگ بهم چرا نیومدین برام کارت بزنین اونام گفتن تو اینجوری گفتی خب هیجکدوم رومون نشد بیایم😂😂خلاصه باهاشون قهر بوده تا چندروز

شوهر خالم فوت کرده بود من رفتم مسجد مراسم بعد برگشتنی دم در وایساده بود همه تسلیت میگفتن میرفتن.من ه ...

خیلی بده این جور مواقع هرچقدم تمرین میکنی چه جمله ای میخای بگی بازم گند میخوره😂😂

زن عموم هشت ماه باردار بود عمومم شب کار منم ده سالم بود مامانم گفت امشب برو پیش زن عموت بخواب تنهاست عموت نیست پیشش منم رفتم بعد نصفه شب که شد یه چادر مشکی انداختم رو سرم دستهام گرفتم بالا سرم 👻ادا روح دراوردم پریدم جلو زن عموم اون داشت ظرف میشست یهو تامنو دید گفت بسم الله بسم الله الفرار منم دنبالش میکردم هوووو‌ هووووو میکردم یهو زن عموم از هوش رفت ترسیدم چادر جمع کردم رفتم همسایه ها خبر کردم اومدن بهش اب قند دادن گلاب گزفتن جلو بینیش بهوش اومدگفت یه سیاهی افتاده بود دنبالم از ترس از حال رفتم همه گفتن خدابهت رحم کرد آل بوده منم رو خودم نیوردم که من بودم مامانک میکشتم(مثلا رفته بودم پیشش نترسه سکتش دادم اومدم خونه  😁)

اغااااا منظورم از بنگ(بنگ بنگ تفنگه) اهل دلا اشتباه نگیرید😁 یاشایدم بگیرید🤭🍀🍀🍀🍀🍃🍃🍃

منم یه بار به یه پسره دوست شدم خیلی خوشتیپ و خوشگل بود الانم تو اسنستاگرام خیلی فالوور داره از این شاخا نیستا

میخواستم جلوش کم نیارم پولم نداشتم ارایشگاه برم مامانمم میگفت من واسه این قرتی بازیا بهت پول نمیدم

پاشدم رفت ارزونترین ناخن مصنوعی مژه مصنوعی  با چسباشون رو خریدم تو راه که داشتم برمیگشتم از یه مغازه ارزونترین مو مصنوعی رو هم خریدم خدا شاهده عین نایلون بود موهاش

اومدم ناخنا رو چسبوندم لاک زدم دیدم از همون اول درمیومد چسب مژه مصنوعی هم از اول عین تف بود موهارم به زور سنجاق وصل کرد که از بغل روسریم بزنه بیرون اونم انقد سنگین خخخخ

اومدم سوار ماشین شدم گل خریده بود برام وقتی اومدم گلو بگیرم دیدم دو تا از ناخنا افتادن اونم یه نگاهی کرد و خندید

پنجره ماشین پایین بود یه کم باد زد حس کردم یه چشم یه جوریه تو آینه دیدم مژم افتاده بعد یواشکی اومدم اون یکیو بکنم حداقل یه مدل شه باز دید خندید

خلاصه نگه داشت بریم یه چیزی بخوریم لامصب موها انقد بلند بود گیر کرد زیرم کنده شد افتاد تو جوب 

پسره گفت توروخدا راستشو بگو دیگه کجات مصنوعیه

آب شدم رفتم تو زمین بخداااااااا خخخخخخخخخخخخخخخخخ

پ ن: اون دوستی به شیش ماهم نرسید تموم شد گفتم تهشو بدونید

پروانه به شمع بوسه زد و بال و پرش سوخت                  بیچاره از این عشق فقط سوختن آموخت
خیلی بده این جور مواقع هرچقدم تمرین میکنی چه جمله ای میخای بگی بازم گند میخوره😂😂

مخصوصا گفتم جاش خالی نباشه داداشم گفت دیونه معنی حرفت یعنی واسه مادرت شوهر پیداکن😂

ما یه بار تو عمرمون با خواهر شوخر رفتیم خرید خربدامونو کردیمو برگشتبم شام خونه مادر سوهر بودیم همسرمم از سر کار اومد اونجا داشت میپرسید چی خریدی من می خواستم بگم کیف چشمتون روز بد نبینه یه چیز دیگه گفتم از خجالت آب شدم حالا اون لحظه همه اونجا بودن من  همسرم  خانواده همسرم  

دنیا به دست کسانی که کارهای شیطانی انجام می دهند،نابود نخواهد شد، بلکه به دستان کسانی نابود می شود که آنها رامیبینندو هیچ کاری نمیکنند.                                                                         (آلبرت انیشتین)
زن عموم هشت ماه باردار بود عمومم شب کار منم ده سالم بود مامانم گفت امشب برو پیش زن عموت بخواب تنهاست ...

وای خداخیرت بده کلی خندیدم

دنیا به دست کسانی که کارهای شیطانی انجام می دهند،نابود نخواهد شد، بلکه به دستان کسانی نابود می شود که آنها رامیبینندو هیچ کاری نمیکنند.                                                                         (آلبرت انیشتین)