2777
2789

دوستان کسی هست جواب گرفته باشه؟باطب اسلامی من میخوام پیش نمایندگی های آقای دکتر تبریزیان برم که تو تهرانه یعنی شاگردان ایشون هستن توی یکی از تاپیک ها راجب این مورد خوندم چندنفرجواب گرفته بودن از اقای تبریزیان و استاد حسن ضیائی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدم ۱۶۴ وزنم ۶۷

فکر کنم چند کیلو اضافه داری. ورزش کن حتما. گرمی جات بخور حتما. صد در صد خوب میشی. فولیکولت چنده؟ 

برای مامان شدنم و خونه دار شدنم دعا میکنی؟؟                خسته ام از دکتر و دارو فقط ب معجزه نیاز دارم😭😭😭😭😭😭😭😭

عزیزم به نظرم هیچ دکتری نرو

بیشتر خودتو از نظر ذهنی اروم کن

من ماه رمضون خیلی اروم بودم با وجود پلی کیستیک بودن حامله شدم که سقط شد

الانم کاملا بی خیالم بی خیالللللا

هروقت بخواد بشع میشه ینی هروقت خدا بخواد

ببخشید که حرفام ربطی به تاپیکت نداشت

عزیزم به نظرم هیچ دکتری نرو بیشتر خودتو از نظر ذهنی اروم کن من ماه رمضون خیلی اروم بودم با وجود پل ...

نمیتونم اروم کنم همش گریه ام میگیره یادش میفتم خیلی میترسم

فکر کنم چند کیلو اضافه داری. ورزش کن حتما. گرمی جات بخور حتما. صد در صد خوب میشی. فولیکولت چنده؟&nbs ...

فقط سونوگرافی دادم دکتر گفت ازمایش هورمونی بدم روز دوم پریود که هنوز پریودم نرسیده موعدش

قند شیرینی جات. سردی جات ترشیجات نخور فقط گرمی بخور و ورزش کن آزمایش هورمون فک نکنم اهمیتی داشته باشه دکتر من گفت انجام ندادم

برای مامان شدنم و خونه دار شدنم دعا میکنی؟؟                خسته ام از دکتر و دارو فقط ب معجزه نیاز دارم😭😭😭😭😭😭😭😭