سوال:سلام خانوما کسی بوده 9هفتگی رفته باشه سونو گفته یاشن رشد متوقف شده وباید کورتاژ بشه بدون اینکه هیچ گونه خونریزی چیزی داشته باشه؟توروخدا بگین دارم دق میکنم ضربان قلب هم نداشته باشه. نی نیش
دیدین وقتی بچه ای👶 کار بدی بکنه مامانش بهش سخت میگیره و دعواش میکنه😡آخه خیلی دوسش داره❤️نمیخواد بچش اشتباه کنه😇 بعد بچه از رو بیکسی دامن مامانشو محکم میچسبه و گریه میکنه😢بعد مامانش هی از خودش دور میکنه بچه رو 😠بچه بیشتر و بیشتر به مادر میچسبه💔 تا آخر مامانه بچه رو میبخشه و سفت بغلش میکنه👩👧میخوام بگم خدا جونم ❤️هر چقدم بخاطر اشتباهاتم بهم سخت بگیری من بیشتر و بیشتر بهت میچسبم،انقد بهت میچسبم تا بغلم کنی، آخه میدونم چقد دوسمداری😇 آخه من که جز تو کسیو ندارم😘مرسی خداجونم که با همه ی بدیام تنهام نمیزاری💚
خواهر منم ۸هفته رفت امآ جنین ۶هفته دیده میشد گفتن دوهفته صبر کن بعدا سونو بده دو هفته صبر کرد بازم همون ۶هفته بود با قرص سقطش کرد اونم اصلا خونریزی و درد نداشت
من 12 هفته یکم خون دیدم رفتم سونو گفت هشت هفته و شش روز رشدش متوقف شده زیر دکتر طب اسلامی هستم وقتی بهش گفتم درمورد این قضیع با سه تا دکتر دیگه مشورت کردن و گفتن بخاطر سردی رحمت جنین تو شکمت یخ کرده دکتر طب اسلامیم اجازه سقط نداد یعه سری دستورات رو داد رعایت کنم گفت احتمال رشد مجددش هست ولی متاسفانه یک هفته بعد از سونو خونریزی اصلیم شروع شد و بدون هیج قرصی جتین و جفت و بقایا کامل دفع شد
من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم.