2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

115 بازدید | 33 پست

سلام خانوما کی دوفاستون استفاده کرده؟بعد اینکه دیگه مصرف نکردین همچنان منظم بود پریودتون؟من3ماه استفاده کردم این ماه نه و7روز عقب انداختم علائم بارداری و پریودم اصلا ندارم بنظرتون علتش چیه؟بیبی چک نزاشتم هنوز

بمنم دکتر دوفاستون داد واس دوماه اولین بار خوردم سره۲۴روز شدم ولی دومین ماه سره ۳۲روز دکتر گفت خیلی بهتری منم فک کردم باردارم ولی پریودشدم

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣

منم با قرص مرتبه مرتبه قط کنم همون مث حالت قبله 

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ۳روزه گلوکوفاژ و دوفاستون میخورم، همزمان باید اقدامم داشته باشم؟؟ چن وقت بعد نتیجه میگیرن؟؟😩

خداااااایاااااا تروووووخداااااااا اینبار مراقب کنجدم باش🌹، صدای قلبشو بشنوم، تکوناشو حس کنم، سالم بیاد تو بغلم،🤲🙏    کنجد مامان حالا دیگه لوبیایی شده واسه خودش🥰😍، قربون قلب کوچولوت بشم،۱۰صبح ۱۱خرداد صدای قلب نازنینتو شنیدم😍 حس اینکه ۲تا قلب تو وجودم میتپه خیلی شیرینه، ایشالا قسمت همه منتظرا،آمین🤲😚 ۱۱مرداد۹۹ فهمیدم خدا ی گل پسر ناز بهمون هدیه داده، پسر خوشگلم واسه بغل گرفتنو بوسیدن دستای کوچولوت روزشماری میکنیم، من و بابایی خیییلی عااااااشقتیم🥰
بمنم دکتر دوفاستون داد واس دوماه اولین بار خوردم سره۲۴روز شدم ولی دومین ماه سره ۳۲روز دکتر گفت خیلی ...

من3ماه خوردم 32روز پریود شدم،این ماه40روزمه نشدم نگرانم خیلی

منم ۳روزه گلوکوفاژ و دوفاستون میخورم، همزمان باید اقدامم داشته باشم؟؟ چن وقت بعد نتیجه میگیرن؟؟😩

من اطلاعی ندارم عزیزم فقط میدونم برای تنبلی تخمدان خوبن این2تاقرص

من3ماه خوردم 32روز پریود شدم،این ماه40روزمه نشدم نگرانم خیلی

دکتر دیگه دارویی نداد جز دوفاستون

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
دکتر دیگه دارویی نداد جز دوفاستون

3ماه دوفاستون و متفورمین ماه اخر امپولhmgو قرص لتروزل که فولیکول غالبم27بود اما پریود شدم و باردار نبودم باز این ماه داروگیاهی خوردم پناه بردم به خدا فقط

من قبلا خوب بود اقدام که کردم پریودامم بهم ریختن

من همیشه ۵۰ روز ی بارع اخرین بار ۶ شهریور شده بودم تا دیشب خیلی وخیمم؟🙄

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
من همیشه ۵۰ روز ی بارع اخرین بار ۶ شهریور شده بودم تا دیشب خیلی وخیمم؟🙄

تا میتونی گرمی بخور،من پریودام هرماه میشم ولی از وقتی اقدام کردم بهم ریخت،گرمی زیاد بخور سردی رو یه مدت کم کن تا جواب بگیری گلم

ای بابا همه اینطورینا من ک برا کیست خیلی ترسبده بودم کلادیدم ن خداروشکر تنبلی بوده همش میگن چن تا دونه اسپندهم بخوری خوبه گرمیه با عرق رازیانه خیلی خوشمزس خخخ ایشالا ک طوریت نیس ولی تست بزن اول بعد

تا میتونی گرمی بخور،من پریودام هرماه میشم ولی از وقتی اقدام کردم بهم ریخت،گرمی زیاد بخور سردی رو یه ...

دارم همین کارو میکنم

تو چیا میخوری

ای بابا همه اینطورینا من ک برا کیست خیلی ترسبده بودم کلادیدم ن خداروشکر تنبلی بوده همش میگن چن تا دو ...

کسایی که تنبلی دارن کیستم میگیرن،بیبی چک میزارم فردا اگه نبودم باید برم دکتر ببینم علتش چیه

دارم همین کارو میکنم تو چیا میخوری

🌺🌿🌺🌺🌿🌺

برنامه مناسب برای درمان تنبلی تخمدان
👈اولین گام افزایش تحرک پیشنهاد اول ورزش بویژه دراز و نشست و ایروبیک و یا رقص با اهنگ های شاد.
👈دومین گام بعد از اینکه برنامه ورزشی در تقویم روزانه خود تنظیم کردید شروع به اصلاح تغذیه میکنید که در کنار ورزش بتوانید چربی های موجود اطراف شکم که منجر به نارسایی رحم شده است را کاهش دهید.
🍁🍁پیشنهاد  اول: کاهش چربیهای بطور جدی (استفاده از روغن کنجد و زیتون بجای روغن نباتی)
🍂🍂پیشنهاد دوم: کاهش برنج و گوشت گوساله و گاو
استفاده از گوشت گوسفند  و (ماهی و میگو که با ادویه طبع آنها گرم شده است)
🌾🌾پیشنهاد سوم: استفاده از یک لیوان عرق رازیانه در صبح و عرق فراسیون درشب و درکنار این دو آغاز پیاز درمانی همزمان
☘☘پیشنهاد چهارم: یک قاشق مربا خوری عسل مخلوط با دارچین بصورت ناشتا و یک قاشق مربا خوری عسل و سیاه دانه قبل خواب تا ۹۰شب
🌿🌿پیشنهاد پنجم: مصرف سبزیجات و مرکبات در برنامه غذایی هر روز
🌿🌿پیشنهاد ششم: ترک جدی چای به علت سرد بودن و اسیدی کردن رحم و استفاده از دمنوش هل و دارچین و زنجبیل
🌱🌱پیشنهادهفتم:  گرم کردن رحم با حوله داغ و ماساژ تخمدان ها با روغن سیاهدانه یا زنجبیل روزی دو وعده
🌾🌾پیشنهاد هشتم: استفاده از قرص ویتاگنوس یک وعده شب و یک وعده صبح
🌴🌴پیشنهاد نهم:ترک جدی سردیجات  لبنیات مثل دوغ،ماست و پنیر و کشک و فست بود و سرخ کردنی

🔺🔺🔻در صورتی که بصورت جدی این برنامه پیگیری شود در عرض ۱ ماه نتیجه عالی را خود خواهند دید و تنها نکته ای که بشما عزیزان متذکر میشوم در هنگام اجرای این برنامه بهتر است از هیچ داروی شیمیایی استفاده نشود.

https://t.me/joinchat/AAAAAFLcMrQiRyywdX7uIA
🌺🌿🌺🌿🌺🌿