2777
2789
عنوان

بارداری با وجود یه بچه 6 ماهه

1953 بازدید | 37 پست

سلام خانوما پسرم 6 ماهشه و من 3 ماه بعد از زایمانم پریود شدم پریودی هام تواین چند دوره نامنظم بوده اما اخرین پریودیم 18 شهریور بود وتا الان دیگه پریود نشدم به نظرتون امکان بارداری هس 4 روز پیش بی بی چک استفاده کردم منفی بود ولی الان دسترسی به بی بی چک ندارم تست خونگی بارداری چی سراغ دارین توروخدا کمکم کنین خیلی استرس دارم

فک نکنم عزیزم چون اگر بود بیبی الان قطعا مثبت بود

احتمالا بخاطر شیردهیه

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه آزبده سیکلت تا منظم بشه یه چندماهی زمان میبره

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  
نهایتشم باردار باشی چیه مگه

خب دلم میخاد پسرم تا دو سالگی کامل شیر بخوره و از لحاظ مالی هم امکات یه بچه دیگه ندارم و بارداری و زایمان وحشتناکی داشتم وبدنم هم خیلی ضعیفه

عزیزم نگران نباش چند ماه طول می‌کشه پریودت منظم بشه من خودم بچم ۷ ماهش بود یه ماه نشدم حتی بی بی چکام هم مثبت شده بود آزمایش دادم منفی بود😑

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عزیزم نگران نباش چند ماه طول می‌کشه پریودت منظم بشه من خودم بچم ۷ ماهش بود یه ماه نشدم حتی بی بی چکا ...

خداکنه منم نباشم بارداری با وجود یه بچه شیرخوار خیلی سخته