2777
2789
عنوان

خیلی خوردم کرد....

751 بازدید | 46 پست

شوهرم غرور و همه چیزمو له کرده.از روزی که وارد زندگیم شده همه ی شادیامو به غم و غصه و آه و حسرت تبدیل کرده.خونه برام مثل زندانه.منی که همه جا میرفتم..دانشگاه...سرکار...آزاد بودم الان دیگه تا سرکوچه هم نمیتونم برم.دستشوییم بخوام برم باید اجازه بگیرم.حتی نمیدونم امروز چندشنبه اس.هیچ امیدی به آینده ندارم.احساس میکنم آفریده شدم برای حمالی توخونه شوهرم.هرچند همه چیزی برام فراهم میکنه هرچیزی که بخوام.حتی هیچی بدون من نمیخوره ولی خیلی حس پوچی دارم.هیچ سرگرمی ای ندارم حتی تل و اینستا و واتساپم نمیزاره داشته باشم.فیلمای ترکیه ای هم نمیتونم ببینم.ازوقتی عروسی کردیم دو سه بار اونم واسه مناسبت ها فقط خونه مامانم اومده.باداداشم قهره.الان داداشم داره ازدواج میکنه.میدونم یا نمیزاره برم تو مراسماش یا اگه بزاره اشکمو درمیاره.به نظرتون من چیکارکنم با این زندگیم؟میگه من براش مهمم اما مگه میشه کسیو دوس داشته باشیم و ناراحتیش برامون مهم نباشه؟تازه بیست و یک سالمه.کاش هیچوقت ازدواج نمیکردم.خیلی داغونم.شما اینارو میخونین و ازش رد میشین به راحتی.ولی کسی جز خدا نمیدونه تودلم چه خبره

خدایااون دنیا اگه خواستی گناهای یواشکی مونو نشون بدی....گریه های یواشکی مونم نشون بده😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ببرش مشاوره مشکلشو حل کن

خواهرانه بت میگم منم تجربه دارم 

نمیتونی عمرتو هدر بدی پای یکی دیگه

جرات مند عمل کن ضعیف نباشه هنوز اول جوونیته نکن باخودت این کارو

آرامش خودتون رو فدای بی شعوری دیگران نکنید😊
اگه اولای ازدواجته این رفتارا از دوست داشتن زیادیه و بعدا خوب میشه

یک ساله عروسی کردیم.اخه به چه دردم میخوره بعد خوب شه؟الان اول جوونیمه

خدایااون دنیا اگه خواستی گناهای یواشکی مونو نشون بدی....گریه های یواشکی مونم نشون بده😔
قبلل ازدواج نگفته بود؟

نه.گفتم کار میکنم گفت مشکلی ندارم.گفتم دانشگاه میرم.گفت خیلی خوبه ادامه بده....الان چیشد؟همش ممنوع شدبرام

شوهر من من تنها هیچ جای نمیزاره برم واتساپ وغیره نمیزاره برم اما فیلم های ترکیه نگاه میکنیم چاره دیگه نداره اگه طلاق بگیری زندگیت خراب میشه فقط با زبون چربی نرمش کن تنها موفقیت زنان زبون چربی

میگن شبیه عکس پرفایلتی