2777
2789
عنوان

موی دور سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 3232 بازدید | 61 پست
جدی نمیدونسم😭

منم چندوقت پیشا یه مطلبی میخوندم ک اینکار رو خطرناک نامبرده بود .. هم زیر بغل وهم سینه .. کلا تو گنج های معنوی هم خوندم ک کندن موی زیر بغل چشم هارو ضعیف میکنه ..باید از روش های دیگه استفاده کرد .. از نظر علمی هم ثابت شده

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم چندوقت پیشا یه مطلبی میخوندم ک اینکار رو خطرناک نامبرده بود .. هم زیر بغل وهم سینه .. کلا تو گنج ...

پس اینایی ک اپیلاسیون میکنن چی؟ با شدت مو کنده میشه😐 

به لحظه ها وابسته نشو چه خوب چه بد میگذره(:

موی دور سینه کاملا طبیعیه و دلیلش هم اینه که از انتهای ریشه خودش چربی رو انتقال میده به نوک سینه تا جلوی خشک شدن سینه رو بگیره یه خاطر همین هم طول بلندی داره😉

ای کم شده وفای تو این نیز بگذرد...
پس اینایی ک اپیلاسیون میکنن چی؟ با شدت مو کنده میشه😐 

ندومبه   من خوندم ک باعث تحریک غددلنفاوی میشه و خطرات بعدی .... 

شاید نمیدونن

شایدم میدونن و انجام میدن 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
ن بابا ابروم میره جلو شوهر 😂

نه اینکه خودشون مو ندارن😂پشمالون همشون

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏
ندومبه   من خوندم ک باعث تحریک غددلنفاوی میشه و خطرات بعدی ....  شاید نمیدونن شایدم می ...

منک اصا اپیلاسیون نمیکنم😓 هم درد داره هم حوصله و وقتشو ندارم با ژیلت فیت فیت سه سوت😂😂 شایدم میدونن ولی بیخیالن ولیییی میدونی چقد موهای ضائدو نرم و کم میکنه؟😭

منک اصا اپیلاسیون نمیکنم😓 هم درد داره هم حوصله و وقتشو ندارم با ژیلت فیت فیت سه سوت😂😂 شایدم میدون ...

فیت فیت   

رفتم اپیلاسیون میدونم بعدش مثل نوزاد میشه ادم😎 ،میتونی بگی قسمت های حساس رو نزنه برات

فیت فیت     رفتم اپیلاسیون میدونم بعدش مثل نوزاد میشه ادم😎 ،میتونی بگی قسمت های حساس رو ...

😂😂😂

اررره بعد شوهراشون از ذوق بال ندارن پرواز کنن بعد ما بعد دو روز سیخ سیخ میشه 😓 مث جوجه تیغی😄😂 

اره اینم میشه ولی اونا پول خودشونو میگیرن کامل😕

واااای چیکا کنیم ک اینجوری نشیم من تو اقدامم یعنی ممکنه منم صورتم موقع بارداری مو در بیاره؟😭 میترسم ...

دختره .نمیدونم والا برای من یه حدیه که هر روز با تیغ میزنم عین مال  مرداست.منم وسواسم یکم خیلی اذیتم میکنه