2777
2789

الان 4 ماهشه بچم هنوز عین دو ماه پیش و 4 ماه پیشه.... همش گریه و بغل و تکون و... بد قلقی و شیر نخوردن و نخوابیدن و بالا اوردن و.... واقعا پام درد گرفته خسته شدم... 

من بچه ندارم فقط اوندم بگم این کولیک و... ناشی از سردی هست  دردوران جنینی و شیردهی از مادر ب نوزاد میرسه اگه شیرتو میخوره سردیجاتتو حذف کن 

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ده تا تا حالا تامیک زدم کسی راهنمایی نمیکنه بچه متن دو ماه و نیمشه دهنم سرویس شده رفللکس شدید داره ۲۰ تد دکتر بردم تا حالا هی دارو هی دارو،الانم که داره نکسیوم و باکلوفن میخوره ولی  جیغهاش تمومی نداره خیلی اذیته طفلکم

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه 😗😗😗

من پسرم تا شیش ماهگی بکوب کولیک داشت تا یک سالگی هم بیشتر مواقع میومد سراغش بیچاره بودم بجاش دخترم الان سه ماه‌ ش هست رفلاکس شدید داشت طوری ک نمیشد بخواب دکتر بهش رانیتیدین داد خوب شد الحمدالله

نه شیری از من نمیخوره 

خب دیگه بدتر خشک  دمار از روزگار بچها در میاره...خوب میشه ان شاء الله. ..

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
من ده تا تا حالا تامیک زدم کسی راهنمایی نمیکنه بچه متن دو ماه و نیمشه دهنم سرویس شده رفللکس شدید دار ...

نکسیوم خوب بوده. من هنوز نگرفتم.. خوبه؟ اثر داشته؟ خارجیه؟ 

نکسیوم خوب بوده. من هنوز نگرفتم.. خوبه؟ اثر داشته؟ خارجیه؟ 

والا تا الان هیچی روش اثر نداشته نکسیوم و زانتاک و هزار تا داروی دیگه ولی هی بدتر میشه فقط باکلوفن خوبه چون خواب اوره بچم یه کم میخوابه قبلش در حد چرت فقط میخوابید همین

من ده تا تا حالا تامیک زدم کسی راهنمایی نمیکنه بچه متن دو ماه و نیمشه دهنم سرویس شده رفللکس شدید دار ...

دختر منم دو ماهشه رفلاکس داره،همش گریه و بیقرازی،خواب نداره اصلا،بچه شما میخوابه؟

خدایا شکرت...
دختر منم دو ماهشه رفلاکس داره،همش گریه و بیقرازی،خواب نداره اصلا،بچه شما میخوابه؟

نه اصلا نمیخوابه بردم دکتر مقدادی باکلوفن داد الان سه روز میخوره همش خوابه،نمیدونم بهش بدم باز یا نه

اخه قرص رو میخوره همش خوابه نگرانم کرده