2777
2789
عنوان

خیلی حال روحیم بد

74 بازدید | 10 پست

کاش خدا هیچ کیو اینجوری سر دو راهی نذاره،حتی نمیدونم راه درمانو از کجا شروع کنم،خیلی میترسم که تا آخر عمر توو حسرت بچه بمونم.دقیقا سه روزه لب به غذا نزدم،فکر میکردم دیگه این ماه درست اقدام کردمو حتما جواب بتام مثبت میشه،تورو خدا واسم دعا کنید،آخه زندگیم تو مرز از هم پاشیدنه،خانواده ی شوهرم منو نمیخوان و باهام کات کردن،از طرفی هم شوهر ابجیم که داره جدا میشه رفته جلو شوهرم از بدیای من گفته و این بارم قراره بره جلو در خونه پدر شوهرم.بخدا حالم بد،واسم دعا کنید

چند وقته اقدام کردی؟ چه درمانی کردی تا الان؟

شوهرت و خانوادش اگه عاقل باشن میفهمن اون آقا از سر لجش با خانواده شما داره دشمنی میکنه و نیت خیر نداره، کسی واسه حرفش تره خرد نمیکنه. خونواده همسرتم به درک، شرشون کم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیر سال اقدامم،نمیدونم مشکل از کجاس،تازه ازین ماه میخوام برم دکتر.با کیت روز تخمک گذاریمو مشخص کردمو پونزدهم اقدام کردم،بی بی چک گذاشتم چند تا هاله افتاد خوشحال شدم،اما آزم منفی بود  بیست و دوم،پری روز

اول اینو بگم گلم بچه هیچ زندگی در استانه پاشیدنی رو نمیتونه بسازه

اگه زندگیتو در خطر میبینی این اشتباهو نکن یه طفل معصوم رو وسطتون حیران نکن

و اما اگه تصمیمت اوردنه و با شوهرت خوبین و مشکلی ندارین ، بین اول برو متخصص زنان بگو چند ماه اقدامی و نتیجه نگرفتی اگه خودش دستگاه سونوگرافی داشته باشه همونجا سونوت میکنه اگه نه برات مینویسه که بری اگه تنبلی تخمدان یا مشکل دیگه ای نباشه میفرستت ازمایش خون

اگه باشه که قرص تجویز میکنه این قدم اوله قدم اولو برداری باقی قدم ها خودشون میان

به سختی به دستش اوردم. خدا دامن همه منتظرهارو زود زود سبز کنه انشالله

شوهرتم باید ازمایش اسپرم بده. اگه نمیده دو راه بهت میگم که خودم نتیجه گرفتم شبی یه فنجون قهوه ترک دم کن بده بخوره و روزی یه قرص ویتامین E خارجی

اسپرم رو تقویت میکنه

ایشالله هر چی به صلاحته همون بشه

من بچه رو واسه خودم میخوام بخاطر علاقم،شوهرمم دوسم داره،چون با عشق ازدواج کردیم،اگه بچه داشتیم کانون ...

شرایطی که وصف کردی گویای این قضیه نیست خیلی مواظب باش 

یه اشتباه یه عمر پشیمونی بهمراه داره

شوهرتم باید ازمایش اسپرم بده. اگه نمیده دو راه بهت میگم که خودم نتیجه گرفتم شبی یه فنجون قهوه ترک دم ...

مرسی که هستی،همیشه حرفات کمک حالم بوده،مراقب خودتو نی نیت باش