2777
2789

من فردا موعدمه بی بی زدم مثبت دیروز  بتا دادم ۸۹دکتر رفتم میگه احتمالش هس از امپول هاش سیرجی باشه باید بزاری بگذره ولی خودم میدونم باردارم .سینه هام دردمیکنه صبح ها حالت تهوع دارم پاهام دردمیکنه 

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فردا موعدمه بی بی زدم مثبت دیروز  بتا دادم ۸۹دکتر رفتم میگه احتمالش هس از امپول هاش سیرجی با ...

واااای خوش به حالت 😍😍😍شما علایم خاصی داشتی؟ 

مامان دو قلوها 👶👶

من ۶ روز موندم تا موعدم  علائم پریودی کم دارم اماامروز صب از خاب بیدار شدم سینه هام به حدی دردداشتن که نمیتونستم راه برم تا تکون نخوره بدنم 

علائم خاب الودگی فراوان دارم ترشحات گاه بی گاه سفید 

دردزیردل خداکنه باردارباشم  نمیخام الکی تلقین کنم باردارم بااین علائم منتظر موعدمم

بالاخره افتخار دادن بیان تو دلم کنجده مامان 😍
واااای خوش به حالت 😍😍😍شما علایم خاصی داشتی؟ 

گفتم که سینه هام پاهام تهوعم

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸

راستی شدید دلدرد هم دارم

متاسفانه من خیلی استرس دارم 

پس بخاطر همونه بعضیا هیچ مشکلی ندارن بخاطر همون استرس اینجوری میشه

یه ماه بزن ب بیخیالی خودتو سرگرم کن فکرت درگیر علائم واینا نباشه که دیگه هیچی

خودتو وشوهرتو تقویت کن

پس بخاطر همونه بعضیا هیچ مشکلی ندارن بخاطر همون استرس اینجوری میشه یه ماه بزن ب بیخیالی خودتو سرگرم ...

والا نمیدونم که منتظرم اگه پریود شدم روز اولش برم دکتر

مامان دو قلوها 👶👶