2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 38 پست

وا بابا بيخيال همچين جاري اي نبايد اصن درگير ذهنيت كنه

مثل خودش باش بي اهميت

من ياد گرفتم توي اين زندگي كه عاقا خانوم محبت زوري نميشه!! خب طرف اگه بهم محبت و توجهي نداره به درك ! چرا به زوووور بخام دليلشو ازش بپرسم شايد از درون مشكل بزرگي مثل حسادت كمبود حسرت غرور داره ! براش دعا ميكنم

هیچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچ مهم نبید شما شهر و مکان بهتری زندگی میکنین؟؟؟ حتما یه چیزی بهتر ازون دارین ...

اخه چرا فکر میکنید عالم و ادم به شما حسودی میکنن؟ چرا انتظار دارین طرف کار و زندگیشو ول کنه برسه خدمت شما؟

من همسایه مادرشوهرمم جاریم شهر دیگست وقتی میان بتونم میرم اونجا اما گاهی وقتام نمیرم چون بچه هامون کوچیکن خیلی دعوا میکنن همدیگه رو میزنن کلا کارای خطرناک میکنن که اعصابم نمیکشه ، حالا اون دفعه نرفتم باید فک کنه یه چیزیش از من بالاتره من حسودم؟ 

من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچ مهم نبید شما شهر و مکان بهتری زندگی میکنین؟؟؟ حتما یه چیزی بهتر ازون دارین ...

بله اون خودش خیلی بالا حساب میکنه ولی واقعا هیچی نیس هر موقع میاد میگه من خوشگلترینم بقیه زشتن 

اخه چرا فکر میکنید عالم و ادم به شما حسودی میکنن؟ چرا انتظار دارین طرف کار و زندگیشو ول کنه برسه خدم ...

گفتم اگرررررررررر عمدی نمیاد حتما همینه

اگه از گرفتاری نمیاد که دیگه درکش کن

بیکااااری 

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
من نمیگم بیاد مبگم چرا موقعی که من نیستم‌میاد یاوموقعی که من شام درست کردم میاد میخوره طرفش جمع نمیک ...

خب دلش میخاد موقعی که شما نیستین بره ، ایرادش کجاست؟ توقعت زیاده دیگه ، دوست نداره اون موقع بیاد.

برای کار نکردنشم میتونی بگی فلانی جون بیا کمکم ،حرص و جوش نداره ،دوبار به روش بیاری دیگه در نمیره

من جاری کوچیکم اینطوری از بچه حرف میکشه که لباسش مامانت از کجا خریده 😄😄😄

من جاريم خير سرش يه عالمه از من بزرگتره همينطوريه.... بچه مو ميبرد خونه شون ازش حرف ميكشيد، خودش ميومد پشت در گوش وايميستاد، دخترشو ميفرستاد پشت در گوش وايميستاد... همينطوري هم اگه من با يكي شروع كنم حرف  زدن مياد وايميسته گوش ميده ولي نا محسوس مثلاً سرش بند كاريه. مسافرت رفتيم باهاشون تمام خريداي منو زير نظر داشت. من تو عقد بودم هنوز، براي خودم يه عروسك خريدم اونم ديد سريع رفت عين همون براي بچه ش برداشت حالا توي هزار تا عروسك فقط همونو برداشت كه من برداشتم. خيلي لجن و حسوده با همه ميخواد رقابت كنه، نميدونم چطور تا حالا سكته نكرده بميره!!!!

خب دلش میخاد موقعی که شما نیستین بره ، ایرادش کجاست؟ توقعت زیاده دیگه ، دوست نداره اون موقع بیاد. ب ...

هر موقع میریم همه را یه روز قبل دعوت کرد دو ساعت قبل به من میگه بیا خونمون همه دعوتن من این دفعه گفتم نمیام شمادحتما گیر ادم از خود مچکر و خود راصی تا بهدحال نیافتی کهدخیلی راحت حرف نیزنید کهدتوقع بالاس 

من جاريم خير سرش يه عالمه از من بزرگتره همينطوريه.... بچه مو ميبرد خونه شون ازش حرف ميكشيد، خود ...

دقیقا مثل جاری کوچیکه س خودش هزار تا حرف بپرس نمیگه اگهدمن چیزی بخرم قیافش یه کارایی میکنه یه به شوهرش با ایما و اشاره میگهدیه چیزی بگو بعنوان ضد حال مثلا 

هر موقع میریم همه را یه روز قبل دعوت کرد دو ساعت قبل به من میگه بیا خونمون همه دعوتن من این دفعه گفت ...

خوب کردی نرفتی ، درکل هر کس دست خودشه بره یانره.

من از ایندجهت حق رو به اون میدم چون خودمم تو شرایط مشابهشم ،صفحه قبل گفتم ، نمیشه که جاریم هربار از شهر دیگه بیاد توقع داشته باشه من حتما برم اونجا.

اتفاقا روزای دیگه خیلی میرم خونه مادرشوهرم اما زمانی که اونا باشن معمولا نمیرم چون بچه هامون نمیسازن باهم

دقیقا مثل جاری کوچیکه س خودش هزار تا حرف بپرس نمیگه اگهدمن چیزی بخرم قیافش یه کارایی میکنه یه به شوه ...

خب ديگه پس بيكاري ميگي چرا نمياد؟! به ك*نت كه نمياد. من از خدامه اين زنيكه نفرت انگيز جايي كه من ميرم نياد، ولي متاسفانه رو تخت بيمارستان هم كه باشه خودشو ميرسونه كه فقط سر از كار من دربياره.  خونه مونم كه عوض كرديم كه از اون دور بشيم باز ميبيم به بهانه هاي مختلف اين دور و بر ميپلكه... نميدونم چجوري شرشو كم كنم