2777
2789

عسل_طبیعی_هانان#  ❤️

برای اینکه مطمئن بشیم زنبوزامون🐝 شیطونی نکردن و شکر نخوردن، عسلمون رو بردیم آزمایشگاه🧐😍

گفتن عسلتون عاااالیه😍😋👌

بفرمایید این هم نتیجه آزمایش عسلمون 🐝❤️

ثبت سفارش برای تمام شهرها و خارج از کشور👇👇🌹😍

09157112469

@Mivekhoshkha

@khanemivekhoshk

از ترکیب بینظیر عسل و گرده گل یادتون نره 

تولید کننده انواع میوه خشک و لواشک خالص عسل و زعفران با کیفیت صادراتی ارسال به همه شهرها و خارج از کشور😍کانال تلگرام 👈 https://t.me/khanemivekhoshk  پیج اینستاگرام 09157112469👇 https://instagram.com/Khanemivekhoshk

دادا عسل ما زیر دو درصده خیلی زنبورامون گلن خدایی  

امیدوارم کسی مثل خودت سرراهت قرار بگیرد..بنگر که این دعاست یا نفرین؟                          یه پیج میشناسم پرازچیزای خوشکل واسه مامانا و نینی ها @baftilla

شرمنده ولی من اصلا به هیچ عسلی جز عسلی ک خودم واقعا ببینم از گندو در میارن نمیتونم اعتماد کنم 

بد بینم نمیدونم چرا حس میکنم مثلا بعد ازمایش شکر قاطی میکنن

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کجایی اونموقع که زنبورا ما زنبوراتو میارن خونه خالی؟ 

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
خب از کجا میدونی همون کندو از شکر تغذیه نکرده

اصلا امکان نداره زنبور از شکر تغذیه نکرده باشه . چون معمولا کندو دارها مناطق سردسیر هستن . قاعدتا شکوفه ها و گل ها توی سردسیر اواسط فروردین باز میشن . اگر زنبور رو توی اسفند بیدار نکنن ، بهار بشه کلا اون سال عسل تولید نمیکنن

دوستم کندو دارن میگن اسفند باید با شکر ملکه رو بیدار کرد وگرنه دیگه فرمان کار نمیده

اینکه زنبور شکر بخوره مدت کوتاهی،  مشکل ساز نیست، اینکه بعدا به عسل شیره نبات اضافه کنن یا گرما بدن خلوص عسل رو ازبین میبره

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
شرمنده ولی من اصلا به هیچ عسلی جز عسلی ک خودم واقعا ببینم از گندو در میارن نمیتونم اعتماد کنم  ...

عزیزم کجای کاری . عسلی که از کندو در میارن ؟!!! اون روش تقلب خز شد . الان مدت هاست به خود زنبورها شکر میدن . البته اونم تو بدن زنبور سنتز میشه و تبدیل به عسل میشه و قاعدتا بهتر از عسلیه که بعد از کندو بهش شیره شکر اضافه کنن

این دوستمون هم داره میگه ما اصلا از اول به زنبورهامون شکر نمیدیم

این یوزر مشترکا توسط دو نفر استفاده میشه.
شرمنده ولی من اصلا به هیچ عسلی جز عسلی ک خودم واقعا ببینم از گندو در میارن نمیتونم اعتماد کنم  ...

صرف اینکه از کندو بیرون بیاد که طبیعی نیست عزیزم ببین ما دونوع عسل داریم عسلی که زنبور گرده گل خورده و عسل داده و عسلی که زنبور شکر خورده و عسل داده 

این عسل ما فقط و فقط زنبورمون از گرده های گل تغذیه شده عزیزم

تولید کننده انواع میوه خشک و لواشک خالص عسل و زعفران با کیفیت صادراتی ارسال به همه شهرها و خارج از کشور😍کانال تلگرام 👈 https://t.me/khanemivekhoshk  پیج اینستاگرام 09157112469👇 https://instagram.com/Khanemivekhoshk
عزیزم کجای کاری . عسلی که از کندو در میارن ؟!!! اون روش تقلب خز شد . الان مدت هاست به خود زنبورها شک ...

عزیزم اون اقا اشناست فامیله سالهاس ک مشتری های زیادی داره شاید چون میشناسیم میگیم وگرنه میدونم از مردم هزار تا کار بر میاد

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی