2777
2789

بچه هااگر کسی توی فضای مجازی شمارو تهدید به افشای حریم خصوصی از جمله عکس فیلم حتی صدا یا اسکرین شات کرد ، به سادگی از کنارش عبور نکنید حتما به سایت پلیس فتا مراجعه کنید و در درجه اول شکایت انلاین پرکنید ، بعدم باده دقیقه تایم گذاشتن میتونید حضوری برید و شکایتتون رو رسمی کنید ، اما لطفا به هیچ بیماری باج ندید 

از همین نینی سایت شروع کنید 

از کاربرای مریضی مثل مرد وقیح و هزاران هزار مریض دیگه ک با اینکار باعث میشن حتی برای یک شب یک ادم به خودکشی از ترس ابرو فکر کنه

در آخر اینکه پلیس فتا حواسش به همه چی حست😝 

کسی که از آبرو میترسه نباید عکس بزاره  تازه من کل اختیار زندگیم دستمه و خیلی دریده هستم ولی عکس اینجا نمیزارم   

من بی تو ناله فراوون میکنم .... گریه چو بارون میکنم .... لطفا با لحن جواد یساری خوانده شود  :/

خب مگه مجبورن عکس بذارن بعداز ترس به خودکشی فکر کنن

‏ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....‏جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی که از آبرو میترسه نباید عکس بزاره  تازه من کل اختیار زندگیم دستمه و خیلی دریده هستم ولی عکس ...

حرف شما درست اما اگر شما حتی شخصا عکس رو برای کسی بفرستید بازم اون ادم اجازه نداره از تصویر شما هیچ جای دیگه ای استفاده کنه ، اتفاقا مامورین فتا هم در ابتدا به شما تمام این مسائل رو میگن اما طبق قانون این مسئله به هیچ عنوان رافع مسئولیت و از بین برنده جرم انجام شده نیست ، تصویر شما تنها از طریق خودتون میتونه جای دیگه قرار بگیره ولو اینکه اون عکس رو خودتون جهانی کرده باشید بازم من نوعی اجازه ندارم عکس شمارو پخش کنم مگر اینکه سلبریتی یا شخص خیلی معروفی باشید ک اونم بسته به عرف فرهنگ و جامعست

خب مگه مجبورن عکس بذارن بعداز ترس به خودکشی فکر کنن

ببینید این قضیه عکس گذاشتن کاملا شخصیه ، عکس گذاشتن به خودی خود هیچ جای دنیا جرم و کار غیر متعارفی نیست اما همه جای دنیا افشای حریم جرمه 

ببینید این قضیه عکس گذاشتن کاملا شخصیه ، عکس گذاشتن به خودی خود هیچ جای دنیا جرم و کار غیر متعارفی ن ...

وقتی کسی تو یه سایت عمومی عکس میزاره پی همه چیو باید به تنش بماله 

‏ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....‏جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......