2777
2789

زبونت شیرین باشه

کاش آدم ها مثل قورمه سبزی بودن،نصف روز میزاشتیشون تو یخچال و صدبرابر بهتر از قبل میشدن....⚠️در اثر هوس شبانه و قبول نکردن نام اینجانب نام کاربری ته دیگ با قورمه سبزی را برگزیدم لطفا از هرگونه فحش دادن پرهیز نمایید🌹🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه هر کاری اجازه میگیرم ازش ..مدام بهش میگم چشم..به خانواده ش احترام میذارم حتی اگر بی احترامی کنن..هر روز میرم کارای مادر شوهرم و میکنم..خونه بابام ماهی ۱ بار‌میرم که شوهرم ناراحت نشه بگه تنهام گذاشتی..اوووم دیگه🤔🤔

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

مهربونم گیر نمیدم بهش ... وقتی خستس غر نمیزنم... از خانوادش پیشش بد نمیگم.. سعی می‌کنم همیشه خوشرو باشم.. احترام پدر و مادرشو دارم 

فعلا همینا یادمه 🙄😆

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿

باهاش دعوا کنی بهش گیر بدی عین پیرزنا غرغر بزنی حرفشو گوش ندی هر چی گفت برعکس انجام بدی و اینا 

وقتی غصه های  یه نفرو تجربه نکردی براش نسخه ی  " صبر کن درسته میشه " نپیچ هر وقت جاش بودیو تونستی صبور باشی اون موقع حرفت قبوله   👌