2777
2789

مطمئنا خیلی از ما درگیر مسایل اقتصادی هستیم ..به چه چیزهایی فک کردین ..برنامه ای براش دارین..من خودم خیاطی بلدم ولی شرایط کار تویه بیرون ندارم .خیلی دوست دارم درآمد داشته باشم

من خیلی بهش فکر کردم

به این نتیجه رسیدم شغل سختیه درامدشم هزار تومن هزارتومنه بیخیالش شدم

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من به سرویس مدرسه بودن خیلی فکرکردم خیلی هم مسر بودم اما چون دوتا بچه دارم اولی می‌ره کلاس اول ودومی یه ساله هست بیخیال شدم

تیکر تولد پسرمه.. واسه سلامتی خونوادم یه صلوات می‌فرستی ....خدایا هیچکس رو در حسرت مادرشدن نزار امین   من دوتا پسرام هدیه امام رضا هستن .عاشقتم امام رضا
من به سرویس مدرسه بودن خیلی فکرکردم خیلی هم مسر بودم اما چون دوتا بچه دارم اولی می‌ره کلاس اول ودومی ...

برای اینکه دانش اموزارو بگیریم کجا باید بگیم اصلا خانواده هارو چطور پیدا کنیم ک مسیرو مدرسه یه جور باشه 

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد
برای اینکه دانش اموزارو بگیریم کجا باید بگیم اصلا خانواده هارو چطور پیدا کنیم ک مسیرو مدرسه یه جور ب ...

به مدیر مدرسه بگید 

یا امام رضا بدجور دلم هواتو کرده زودی قسمتمون کن بیاییم خیلی محتاج هوای حرمم