این را توی کله ات فرو کنکه زن ها با مردی که دوستش دارند ازدواج نمی کنند!زن وقتی دید کارد به استخوان رسیده و لازم است برای آینده اش یکی را انتخاب بکند، آن وقت می گردد و مردی را پیدا می کند که حدس می زند پدر خوب و شوهر خوبی از آب در می آید و می شود بهش تکیه کرد.فهمیدی؟وگرنه عشق حس خوشایندی است که امروز هست و فردا نیست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به من گفتن دختره تو ان تی.اما هنوز شوهرم امید داره پسر باشه.میگه دختر چیه بچه من پسره.همش نگرانم دوس ...
ااا چرا این مردا اینطورین مگه میشه بچه خودشو دوس نداشته باشه عزیزه دلم شوهره من عاشقه دختره
میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
ولی چند وقت پبش تلویزون امار داد که تعداد پسرا خیلی خیلی بیشتر ازدختران.....ولی خوب درصد زیاد از پسرا بخاطر تصادف جون شون رو از دست میدن دیگه تو سن ازدواج میشن تعدادشون برابر
اخی ایشالا سالم باشه هرچی دلت میخواد باشه بچه اول ب نظرم زیاد مهم نیست جنسیتش
میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣