2777
2789

سلام خانوما☺

آیا شروع غذای کمکی باعث وزن گیری بیشتر بچه میشه یا با شروع غذای کمکی وزن گیریش کمتر میشه ؟!

پسرم امروز 5 ماهش تموم شده و وارد 6 شده وزنش 6 کیلو و 100 گرمه یعنی روی پایین ترین خط نمودار هم شیر خودمو میخوره هم شیر خشک ( خودم شیرم کمه روزی 120 میلی شیر خشک میخوره بقیش شیر خودمو میخوره )

من فکر میکردم بچه ها با شروع غذای کمکی بیشتر وزن اضافه میکنن ولی دوستم غذای کمکی بچه اش رو از آخر 5 ماهگی شروع کرده میگه از وقتی غذای کمکی میخوره کمتر وزن میگیره (بچه اش فقط شیر خشک میخورد و از آخر 5 ماه تا آخر 6 ماه ک غذای کمکی هم میخورد حتی 100 گرمم اضافه نکرده بود. ولی قبل از شروع کمکی خیلی تپولی بود )

ببخشید زیاد نوشتم ممنون میشم جواب بدین😘🌺

دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری ز اولاد زهرا(س) نیرزد و این زندگانی فانی خوشی های امروز و اینجا به افسوس بسیار فردا نیرزد

شاید واسه دندونش اذیته پسر منم دیروز واکسن ۶ ماهگیشو زدم از نمودار پایین تر بود هم شیرخشک میخوره هم شیر خودم دکتر گفت کمکیشو شروع کن قشنگ به روزی ۳وعده برسون خیلی تاکید داشت قطره اهن و اد فراموش نشه گفت به خاطر دندونش این چند وقت وزنش اومده پایین

شاید واسه دندونش اذیته پسر منم دیروز واکسن ۶ ماهگیشو زدم از نمودار پایین تر بود هم شیرخشک میخوره هم ...

بچه دوستم علائمی از در اوردن دندون نداره ..  ب نظر شما صبر کنم پسرم 6 ماهش تموم بشه کمکی شردع کنم ؟!

دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری ز اولاد زهرا(س) نیرزد و این زندگانی فانی خوشی های امروز و اینجا به افسوس بسیار فردا نیرزد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه دوستم علائمی از در اوردن دندون نداره ..  ب نظر شما صبر کنم پسرم 6 ماهش تموم بشه کمکی شردع ک ...

از دکترش بپرس عزیزم من دوهفته زودتر شروع کردم چون پسرم رفلاکسم داره همش شیر بالا میاره

از دکترش بپرس عزیزم من دوهفته زودتر شروع کردم چون پسرم رفلاکسم داره همش شیر بالا میاره

باشه ممنون 😘