2777
2789
عنوان

اولین باری که شوهرتون رو دیدین!

4293 بازدید | 50 پست

اولین بار که شوهرتون رو دیدین چه حسی داشتین خانما؟ 

من تو مراسم خواستگاری دیدمش(سنتی ازدواج کردم) لحظه اول که دیدمش با خودم گفتم چه خوشگله  

ماهی خانوممم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبل اینکه من اونو ببینم رفیق داداشم بود بعدش یه روز اونامارو دعوت کردن خونشون اونموقعه من اونو دیدم ب داداشم گفتم چ رفیق خوشگلی داری خخخ...

بعد ک ما اومدیم خونمون بعد چندروز زنگ زدن براخواستگاری

نی نی خوشگلم مرسی ک اومدی تودلم😍😍عاشقتم بااینکه ندیدمت۹۸/۳/۲۳آزمایشم مثبت شد�👪نفس مامان بابا منتظرتیم...همسرم همه زندگیمه❤

چندماه بود اصرار داشت ببینمش اون منو چندماه بود میشناخت و تقریبا هر روز میدیدم ولی من نمیدونستم کیه با اینکه قصد ازدواج نداشتم رفتم هم ببینم کیه هم برام تجربه بشه😀😀😀😀تو یکی از بهترین کافه های شیراز دیدمش اولین بار😍وخلاصه ک خودمو آماده کرده بودم ب ریشش بخندم ک چال رو لپش و دیدمو چشمای منتظر و مشتاقش و...

خلاصه ک الان یک عدد با تجربه هستم در خدمت شما😆😆

قبل اینکه من اونو ببینم رفیق داداشم بود بعدش یه روز اونامارو دعوت کردن خونشون اونموقعه من اونو دیدم ...

نی نی هم که تو راه دارین   امیدوارم به سلامتی بیاد تو بغلتون

ماهی خانوممم  
داداشت قاطی نکرد وقتی گفتی دوستت چه خوشگله😂

باهم این شوخیارو میکردیم کلا اونجام گفت ب تو ربطی نداره عوضی😅

نی نی خوشگلم مرسی ک اومدی تودلم😍😍عاشقتم بااینکه ندیدمت۹۸/۳/۲۳آزمایشم مثبت شد�👪نفس مامان بابا منتظرتیم...همسرم همه زندگیمه❤
نی نی هم که تو راه دارین   امیدوارم به سلامتی بیاد تو بغلتون

اره دیگه..قربونت گلم😊