2777
2789

سلام عزیزان من به تازگی کار نمایندگی محصولات فوراور امریکایی رو قبول کردم شرکت دوستم از دبی وارد میکنه.اگه کسی میتونه فروش کنه بگه که شرایطشو بهش بگم.چندتا توضیح اینجا میزارم بقیه توضیحات توی تل.گرام بهتون توضیح میدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندتا نکته درباره محصولات اینه:

این محصولات برای لرند فوراور لیوینگ امریکا هستش که جزو سه برند برتر امریکا هستش و بزرگترین مزرعه آلوئه را رو داره.و بیس همه محصولات ژل آلوئه ورا هستش.محصولات شامل پوست و مو.مکمل ها.مولتی ویتامینها.محصولات کاهش وزن.یعنی برای هر بیماری و مشکلی که باشه یه محصول خیلی خوب داره برای بعضی بیماریها پکیج داره که شامل چند محصول هستش.متخصص داریم که برای بیماریها مشاوره میدن تا محصول مناسب توصیه بشه.بروشور و کاتالوگ هم داریم که اگه خواستید براتون میفرستن با قیمت مناسب

میشه بیشتر توضیح بدین؟؟ درآمدش چطوره؟ من تلگرامم نصب نمیشه

درامدش که خیلی از بچه ها فروش کردن عالیه.من کارمو تازه شروع کردم و چون تهران بزرگ شدم الان توی یه شهر دیگه هستم آشنایی ندارم تصمیم گرفتم کمک بگیرم.من الان شامل 15درصد تخفیف میشم برای هر محصول وقتی نزدیک 5میلیون فروختم درصدم بالا میره و میتونم کسه دیگه رو معرفی کنم که اون شامل 15درصد تخفیف بشه.

یعنی اینکه من تز شما کمک میخوام تا بتونم پنج تومنم که دو سی سی میشه فروش کنم وقتی دو سی سی پر شد من شامل تخفیف بیشتر میشم شمارو معرفی میکنم کمپانی که خودتون جزو فروشندها بشین و 15درصد تخفیف برای شما بشه.

درامدش که خیلی از بچه ها فروش کردن عالیه.من کارمو تازه شروع کردم و چون تهران بزرگ شدم الان توی یه شه ...

محصولات دقیق چیه راحت فروش میره؟ برا تبلیغات هم پول میده؟

زیرگنبد کبود دوتا عاشق بود و کلی حسود... تقصیر همون حسودا بود که الان شد یکی بود یکی نبود😢
میشه بیشتر توضیح بدین؟؟ درآمدش چطوره؟ من تلگرامم نصب نمیشه

والله اینقدر فروش میکنن بچه ها بعدم خیلی طرفدار داره محصولاتش من پسرم دو سالشه از وقتی به دنیا اومد یکی از فامیلا منو برد توی یه گروهی تجربهای یک مادر اونجا با یه خانمی آشنا شدم که بچه ها این محصولات رو ازش میخرن و خیلی تعریف میکنن و جواب میگیرن.یکم گرونه ولی خیلی ارزش داره.برای هر بیماری سریع جواب میده

والله اینقدر فروش میکنن بچه ها بعدم خیلی طرفدار داره محصولاتش من پسرم دو سالشه از وقتی به دنیا اومد ...

خب من الان بخوام کارکنم باید چیکارکنم؟ از کجا بدونم معتبره؟ چطوری پول رو باهام حساب میکنین؟

زیرگنبد کبود دوتا عاشق بود و کلی حسود... تقصیر همون حسودا بود که الان شد یکی بود یکی نبود😢
محصولات دقیق چیه راحت فروش میره؟ برا تبلیغات هم پول میده؟

محصولات فوراور لیونگ امریکا.مکمل داره محصولات پوست و مو داره مولتی ویتامین داره.ادرس کانال میزارم خواستید محصولات رو ببینید پیج اینستا هم هست میزارم.fwrwrlwyng این ادرس اینستا هستش.اینم تلhttps://t.me/joinchat/AAAAAEj7Z4Lt_czBBwJckg

خب من الان بخوام کارکنم باید چیکارکنم؟ از کجا بدونم معتبره؟ چطوری پول رو باهام حساب میکنین؟

من بهتون شمارمو میدم.بهتون روش فروش رو میگم محصولات معرفی میکنم توضیحات محصولات رو میفرستم که برای درمان چی توصیه میشه.بعد میتونید تحقیق کنید توی گوگل که این محصولات چه تاثیراتی داشته.

من بهتون شمارمو میدم.بهتون روش فروش رو میگم محصولات معرفی میکنم توضیحات محصولات رو میفرستم که برای د ...

خب فروش کردم محصولات رو کی به دست مشتری میرسونه؟؟ پول من چطوری واریز میشه.؟ درخواست دوستی بدین من پذیرش بزنم بعد شماره اتونو بزارین

خب فروش کردم محصولات رو کی به دست مشتری میرسونه؟؟ پول من چطوری واریز میشه.؟ درخواست دوستی بدین من پذ ...

محصولات رو من سفارش میدم به نمایندگی چون فعلا اسم من به عنوان فروشنده هست من شامل 15درصد تخفیف هستم وقتی من پنج میلیون فروشم تموم شد میتونم کسی معرفی کنم فروش رو کردم شمارو معرفی میکنم شمارتونو میدم شما خودتون شمال 15درصد تخفیف میشید.فعلا دستمزد شما همون 15درصد تخفیف منه که با من نصف میشه تا فروش پنج میلیون من بشه.من فعلا حق فروش شمارو میدم تا شمارو معرفی کنم به کمپانی.برای فروش محصولات هم اول باید پولش واریز بشه بعد محصول فرستاده بشه چون کمپانی اصلی توی امریکا هستش.و ما از دبی وارد میکنیم.حالا اگه اطمینان دارید بدم شماره

محصولات رو من سفارش میدم به نمایندگی چون فعلا اسم من به عنوان فروشنده هست من شامل 15درصد تخفیف هستم ...

بدین اگه تونستم مشتری جذب کنم ادامه میدیم باهم اگه ن که هیچ

هدف از این گروه معرفی و فروش محصولات ارگانیک با پایه آلوئه‌ورا و دیگر مواد طبیعی هست. آلوئه‌ورایی که به صورت کاملا ارگانیک توسط کمپانی آمریکایی فوراِوِر لیوینگ کشت و داشت و برداشت شده. محصولات به صورت کلی به صورت زیر دسته بندی می‌شن :

• نوشیدنی های آلوئه‌ورا
• محصولات زنبور عسل
• مکمل‌های غذایی
• مراقبت از پوست
• مراقبت از صورت
• مراقبت شخصی
• کنترل وزن (افزایش یا کاهش)
• روغن‌های حیاتی

می‌شن. تمام محصولات دارای تاییده‌های مختلف هستن. و کیفیت و طبیعی بودن محصولات شرط و ‌هدف اول کمپانی فوراِوِر لیوینگ هست.

امیدوارم آشنا بشید، استفاده کنید و لذت ببرید 👍 😊 https://t.me/joinchat/AAAAAEj7Z4Lt_czBBwJckg