2777
2789

اگه خوب بوده یا بد لطفا بگین،

و این که چه دستگاهی بوده و رنگ پوستتون چیه؟

اگه تو مشهد جای خوب میشناسینم بگین.و هر اطلاعاتی که دارین.

هزینه ی حدودیش برا قسمتی که انجام دادینم بگین☺

ممنونم😍😘

@فیلیسیتی  

@آفتابگردونم  

@❤تمنا❤  

@اقام  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رنگم سفیده جلسه پنجمم

خوب بوده راضی ام.کل بدن ۴۷۰

فقط از جایی که میرم خیلی راضی نیستم با درجه خیلی کم انجام میدن که میگن واس پوست بهتره اما خب اینجوری تعداد جلساتم زیاد میشه

من انجام دادم خیلی راضیم 

ببخشید کل بدن 

؟!

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

همونم خوبه من پاهام خیلی موموییه😁خسته شدم از بس واجبی زدم😂

منم خیلی پر موام و دیگه حوصله زدنشونم ندارم تا جایی ک خودم و شوهرم دعوا هم میکنیم راجبشون😕 من میگم نمیدونم با چی بزنمشون و ... اون عصبی میشه ک حرف موهامو بزنم عصن

رنگم سفیده جلسه پنجمم خوب بوده راضی ام.کل بدن ۴۷۰ فقط از جایی که میرم خیلی راضی نیستم با درجه خیلی ...

دردم داره؟

کل بدن۴۷۰؟ تخفیف داره؟؟شنیده بودم بیشتر باشه قیمتش

کدوم شهری گلم

دستگاهش چیه

بدنم مو‌نداره فقط بیکینی و دست و پارو زدم

منم مو ندارم فقط بیکینی رو می‌خوام ولی میترسم 😣

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

میشه بیشتر توضیح بدی☺ ‌رنگ پوستت چی بوده و دستگاهش چی بوده، چون میگن هر رنگ پوستی یه دستگاهی جواب ...

پوستم سفیده دستگاهش الکساندرایت کندلا 

بیین من رونم و بازوهام موهای نازک داره اونارو گفت نزن جواب نمیده فقط رانو به پایین و ساعدمو زدم

منم خیلی پر موام و دیگه حوصله زدنشونم ندارم تا جایی ک خودم و شوهرم دعوا هم میکنیم راجبشون😕 من میگم ...

😂😂درگیریا

ولش کن بزار رشد کنن باهم بشینین ببافینشون😁از بیکاریم درمیاین