2777
2789
بذار کارمنو تموم کنه بعد😆😆😆😆

باشه 

کاش نقشه سرزمینم به جای گربه شبیه سگ بود تا مردمانش بجای خیانت “وفا” داشتند 😏 (دوس ندارم از زندگی شخصیم بگم میخاستم بگم الان جزو تاپیکام بود پس اینقد اصرار نکن دوست عزیز 😊) ✨دختر شاه پریون نیستم ✨اگه از غم و غصه نمیگم دلیل نمیشه خوشبختم منم مثل همه ی آدما دیگه مشکلات خودمو دارم حتی بیشتر از شما ✨ادما رو از ظاهر قضاوت نکنین 🙏مرسی اه 🤧
بریم اتاق اینحا که نمیشه😝😝😝

نه🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️😂😂😂😂(علنی نگو یواشکی بگو بیا بریم🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️)

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احساس پیری کردم پیشتون😟😟😟😟 ایتهاالیوزارسیف زودتربیا

عزیزم سن ک مهم نیس قیافه مهمه که الان یوزارسیف درستش میکنه😂

کاش نقشه سرزمینم به جای گربه شبیه سگ بود تا مردمانش بجای خیانت “وفا” داشتند 😏 (دوس ندارم از زندگی شخصیم بگم میخاستم بگم الان جزو تاپیکام بود پس اینقد اصرار نکن دوست عزیز 😊) ✨دختر شاه پریون نیستم ✨اگه از غم و غصه نمیگم دلیل نمیشه خوشبختم منم مثل همه ی آدما دیگه مشکلات خودمو دارم حتی بیشتر از شما ✨ادما رو از ظاهر قضاوت نکنین 🙏مرسی اه 🤧
عزیزم سن ک مهم نیس قیافه مهمه که الان یوزارسیف درستش میکنه😂

یوزارسیف هم سرش پیش آسناتش گرمه هنوز میاد یه جواب میده میره دیگه نمیشینه یه جا به کارم برسه

کتاب خون های گلم‌ کتابزندگی پس ازمرگ رو اگه نخوندین حتما بخونین😍
حرفی ک ب من زدن تاپیک زدم همه میگن نازم نوشتن ما ک نازی نمیبینیم😂😂😂😂

عزیزم اینجااینطوریه مدلشون تویه عکس بذاربگوچقدزشتم میگن وای نه توفرشته ای یه دقه بعدعکس بذاربگوخوشکلم میگن ازتوزشتترخودتی  

یوزارسیف هم سرش پیش آسناتش گرمه هنوز میاد یه جواب میده میره دیگه نمیشینه یه جا به کارم برسه

بگو بشینه لعنتی  زودتر تموم کنه بگو جای منم بیاد باش کار دارم😂😂😂

عزیزم اینجااینطوریه مدلشون تویه عکس بذاربگوچقدزشتم میگن وای نه توفرشته ای یه دقه بعدعکس بذاربگوخوشکل ...

😆😆😆😆😆😆

کتاب خون های گلم‌ کتابزندگی پس ازمرگ رو اگه نخوندین حتما بخونین😍