fereshteh_joni مدیر عضویت: 1397/11/14 تعداد پست: 623 عنوان کندن ناخن با دندون | مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 23 پست من از چنسال پیش عادتم شده ناخنمو با دندون می کنم یه مدت ترک میکنم اما باز یهو شروع میکنم چیکار کنم دیگه واقعنی ترکش کنم؟خسته شدم از بس هی ترک کردم و دوباره شروع کردماز ظاهرشم خوشم نمیاد🤕☹ 1398/07/23 | 13:30 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fereshteh_joni مدیر استارتر عضویت: 1397/11/14 تعداد پست: 623 ناخن بکار.هم خوشگل میشه هم عادتت از سرت میفته نماز میخونم
MAMANE_MAHTA عضویت: 1395/06/23 تعداد پست: 9314 ناخن بکار.هم خوشگل میشه هم عادتت از سرت میفته من دوبار کاشتم ولی بخاطر نماز و غسل زیاد به دلم نمیشست برداشتمشون
MAMANE_MAHTA عضویت: 1395/06/23 تعداد پست: 9314 منم الان دارم از ناخن کوچیکه شروع میکنم ب ترک کردن یدونه یدونه نمیشه کلا بزار کنار یه بار ناخونات بلند شن لذت ببری دیگه سعی میکنی نجوی شون
آناهیتا_مرعشی عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 2986 من دوبار کاشتم ولی بخاطر نماز و غسل زیاد به دلم نمیشست برداشتمشون من فقط با اینکار از سرم افتاد.در واقع جنبه ی درمانی داشت برام.هم ترک عادت شد برام هم صدف ناخنام از کوچولو بودن یکم در اومدن چون مدت طولانی کوتاه نشدنشنیدم بعضیا میگن میشه باهاش نماز خوند.نمیدونم 🌸ریپلای های کل کل و بحث رو باز نمیکنم و نمیخونم دوستان عزیز ..اگر چیزی میگم نظرم هست و مسلما مثل هر نظر دیگه ای مخالف های خودش رو داره🌸
fereshteh_joni مدیر استارتر عضویت: 1397/11/14 تعداد پست: 623 یدونه یدونه نمیشه کلا بزار کنار یه بار ناخونات بلند شن لذت ببری دیگه سعی میکنی نجوی شون من چنبار ترک کردم اما دوباره شروع می کنمواس من فک کنم بخاطر استرسه
MAMANE_MAHTA عضویت: 1395/06/23 تعداد پست: 9314 خیلی طول میکشه مثل قبلش بشه ببین با اینکه یکساله نجویدم ولی حالتش هنوز به قشنگی ناخنای بقیه نشده ولی همینقدرم که شده راضیم
MAMANE_MAHTA عضویت: 1395/06/23 تعداد پست: 9314 من چنبار ترک کردم اما دوباره شروع می کنم واس من فک کنم بخاطر استرسه منم زیاد ترک کردم دوباره شروع کردم باید همت کنی دیگه یکم تحمل کن عادت میکنی ولی بعدش خیلی از خودت راضی میشی
fereshteh_joni مدیر استارتر عضویت: 1397/11/14 تعداد پست: 623 منم زیاد ترک کردم دوباره شروع کردم باید همت کنی دیگه یکم تحمل کن عادت میکنی ولی بعدش خیلی از خودت را ... امیدوارم این بار واسه همیشه ترک کنم
پناه3 عضویت: 1396/12/18 تعداد پست: 6291 فرشته جان بیا این تاپیکو نگهدار از همینجا قول بدیم ب هم دیگه نخوریم اگر موافقی بگوبعد بیایم چنروزی یباربگیم ک پاکیم هنوز فقط ب عشق پسرم زندم ♥️