2777
2789

خانومامن روزی یه فنجون میخورم ولی تونت نوشته اونایی وسواس فکری دارن نخورن ولی من ککه میخورم خیلی سرحال میشم دوروزه نخوردم خیلی بیحالم بجاهم نوشته بودواسه اعصاب خوبه موندم چکارکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چون قهوه سودایی هست میگن برای افسردگی بد هست شما با زعفرون بخور اگرم گرونه که حتما گرونه ونمیشه که همیشه بازعفرون خورد باگلاب بخور یه کم گلاب اضافه کن چون مصلحش گلاب هست واتفاقا گلاب برای افسردگی عالیه اینجوری میتونی باخیال راحت بخوری

گفتند مهم نیست که انسان باشیم؛کافیست فقط دشمن شیطان باشیم!
وای عزیزم ممنونم  چه خوب فدات شم

خیالت راحت عزیزم من خودم بدون قهوه میمیرم واتفاقا سودایی هم هستم ولی بازعفرون که اصلا اثر قهوه هم بیشتر میشه وشادترم میکنه وباگلاب هم اثرهای منفی قهوه ازبین میره قهوه نوش جان کن واز زندگی قشنگت لذت ببر دوستَم

میتونی هم به جای قهوه شکلات تلخ ۹۶ درصد بریزی توی آب جوش و بخوری بیشتر ازقهوه سرحالت میکنه و به شدت هم برای افسردگی خوبه ولی خب یه کم گرون میشه چون شکلات تلخ با درصد بالا گرونه

چون اعتیاد میاره دوست من هر روز میخوره اگه یه روز نخوره نمیتونه زندگی کنه خودت و حالتی رو وابسته چیز ...

دقیقا من یک معتادم