2777
2789
عنوان

سيسموني دوقلوها

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 34 پست

[QUOTE=108425923]واي بارداري تون چطور بود؟ جنسيت شون چيه؟ تخت چي كرفتين؟ ببخشيد زياد سوال ميكنم 

خواهش گلم ،بارداریم کلا استراحت بودم چون دلم نمیخواست زود به دنیا بیان برن دستگاه ،دختر و پسرن و 39هفته بدنیا اومدن هرکدوم تقریبا 3کیلو بودن ،لباس فقط تا یک سالگی بگیر بعدش خودت میگیری بعدن ،تختم تخت کودک گرفتم برای هرکدوم جداگانه

لطفاً برای خوشبختی بچه هام یه صلوات بفرستید 😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=108425923]واي بارداري تون چطور بود؟ جنسيت شون چيه؟ تخت چي كرفتين؟ ببخشيد زياد سوال ميكنم  ...

الهي عزيزم خدا حفظشون كنه😍

من اي وي اف شدم 

دكترم كفت همه دوقلوها سركلاژ ميشن

يه دكتر ديكه هم كف نه لزوما اينطور نيس

نميدونم جيكار كنم 

از سركلاژ ميترسم

۷ سال انتظار کشیدن برای مادر شدن از من یک زن قوی و صبور ساخته. خدایا نی نی هام رو سپردم به خودت😍🧿🧿
نه بادی زیر دکمه 

واي عزيزم مرسي عكس كذاشتي 

واقعا ممنونم 

اثلا لباساي نوزاد اسمشونم نميدونم😒

۷ سال انتظار کشیدن برای مادر شدن از من یک زن قوی و صبور ساخته. خدایا نی نی هام رو سپردم به خودت😍🧿🧿
نه بادی زیر دکمه 

اين بادي ها حلقه استين بهتره يا استين دار يا مناسب فصل؟ 

چون روش يه چي ميپوشن ديكه اره؟ 

لباس تا سایز ۲ بخر، که میشه ۳ تا ۶ ماه، بزار ببینی سایزهاشون چجوریه، من زیاد خریدم، یکم سایزهاشون با فصلها تداخل پیدا کرده، الان خیلی کاربرد نداره برام. بعدم دو دست واسه بیرونشون سایز صفر بخر که هم از بیمارستان مرخص میشی بپوشونی، هم دیدن نی نی میان، بعدم دو دست هم یک واسه بیرون

لباس تا سایز ۲ بخر، که میشه ۳ تا ۶ ماه، بزار ببینی سایزهاشون چجوریه، من زیاد خریدم، یکم سایزهاشون با ...

عزيزم دو دست بيروني كافيه؟ خونگي چنتا؟؟

الهي عزيزم خدا حفظشون كنه😍 من اي وي اف شدم  دكترم كفت همه دوقلوها سركلاژ ميشن يه دكتر ديكه ...

ممنونم عزیزم چند هفته ای ،انشالا به سلامتی بیان بغلت ، من سرکلاژنشدم دکترم گفت لازم نیست چون جفتم پایین بود گفت فقط استراحت مطلق 

اين بادي ها حلقه استين بهتره يا استين دار يا مناسب فصل؟  چون روش يه چي ميپوشن ديكه اره؟&n ...

بستگی به فصل داره، اگه پاییز زمستون میاد آستین بلند بخر، اگه بهار و تابستونه حلقه ای یا آستین کوتاه، البته آستین کوتاه زیر اکثر لباسها کاربرد داره

عزیزم درکل زیاد فکر لباس و وسایل و اینا نباش همه چی درست میشه ،چون دوقلویی بارداری پرخطر محسوب میشه فقط به فکر سلامتی خودت و بچه ها باش ،کلا استراحت کن تغذیه خوب داشته باش پله بالا پایین نرو مخصوصا سه ماه اول ،سوارماشین فقط درمواقع ضرورت ،بیشتر دراز بکش و ...

ممنونم عزیزم چند هفته ای ،انشالا به سلامتی بیان بغلت ، من سرکلاژنشدم دکترم گفت لازم نیست چون جفتم پا ...

من تازه وارد ١٢ هفته شدم