2777
2789

سلام بچه ها من میخوام بدونم برای باردار شدن ارضا شدن زن چقدر اثر داره؟

من یه جا خوندم اگه زن زودتر ارضا بشه محیط رحم اسیدی میشه و امکان بارداری رو کم میکنه . 

میشه هر کی حاملس این موضوع رو تایید یا رد کنه؟

اصن زن ارضا بشه بهتره یا نشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حتما تاثیر داره ارگاسم زن باعث تغییر محیط رحم میشه و این علمی هست 

اگر هم زمان با مرد به اوجش لذت برسی ارگاسم بشی میگن بچه پسر میشه ولی برعکس میگن دختر میشه و به خاطر اینه که 

محیط رحم اسیدی و قلیایی میشه و سرعت اسپرم تو این دو محیط فرق میکنه

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂
زن اررضا بشه محیط واژن قلیایی میشه و اسپرم های اسیدی کم و امکان پسر دار شدن هم زیاد کلا ارضا شدن با ...

خب قبلش یا بعدش؟ من شنیدم قبلش باشه باعث میشه یجورایی اسپرم ها راحت نتونن به رحم برسن

خب قبلش یا بعدش؟ من شنیدم قبلش باشه باعث میشه یجورایی اسپرم ها راحت نتونن به رحم برسن

معمولا قبل ارضا مرد برو تو اینترنت سرج کن همه چیو مطالعه کن وقتی همه جور ازلاعاتی هست دیگه چرا میای نظرات مردمو میپرسی هر کی یه نظری ددره ولی تو برو درستشو مطالعه کن