سلام بچه ها این کیت تخمک گذاری چه قیمته؟ اونم مثل بی بی چک یه بار مصرفه؟ و اینکه آیا واقعا درست میگه یا چرته؟ کیا از این کیت استفاده کردن و نتجه گرفتن؟
۴من استفاده کردم ولی نشون دکترم ندادم و اقدام نداشتم که تجربه مو بهت بگم🤗
ان شالله این تیکر نشون میده که سال ۹۹ سالی پرا ازشادی و خبرهای خوبه واسه من...واینکه سال ۹۹ پسرم تو بغلمه... 😁😁😁میشه یه صلوات واسم بفرستی واسه اینکه ان شالله خدا یه پسرصالح وسالم بهم هدیه بده ....ان شالله شماهم حاجت رواشی
من 11 و پونصد گرفتم، داخلش پنج تا داره مث بیبی چکه ولی باید یه دقیقه داخل ادرار نگه داری.. هر وقت دوتا خط پررنگ افتاد یا خط بالایی کم رنگ و پایینی پررنگ شد مثبته
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
الان تو یه تاپیک دیگه هم پرسیدم کسی جواب نداد . بنظزتون ماشین حساب تخمک گذاری که تو سایت دانشنامه فرزند هست و تاریخ تخمک گذاری رو میگه درست میگه ؟ ؟؟؟؟
مدیکور.منک بعد اینک نتیجه نگرفتم دیگ تصمیم گرفتم نخرم اخه به آدم استرس وارد میکنه و باعث میشه شوهرم تو رابطه هوایش پرت بچه بشه! منم گفتم بیخیالش چطور مردم بدون این چیزا بچ دار شدن منم بدون استرس و کاملا بی خیال 14 روز بعد اخرین پری اقدام میکنم هر چی خدا بخاد. الانم دو روزه اقدامم،،
عزيزم من هم دورهام ٢٤ روزست و از مارك مديكور گرفتم ،واسه من تخمك گذاريم روز ٩ هست از روز اول پريود ح ...
عه چه جالب شما ۲۴ روزه هستین تخمک گذاری میشه ۹ پس برا منم که ۲۳ هست همین حدود میشه . ولی دکترا این چیزا رو نمی گن به آدم اصلا نمیپرسن سیکلت چند روزه اس و کلا میگن به همه ک روز ۱۴ برین سونو . مثلا من روز ۱۲ سیکلم فولیکول ۱۸ داشتم دکترم گفت تا روز ۱۴ بزرگتر میشه و خوبه. در حالیکه اون دیگه بزرگ نمیشه چون تخمک گذاری من ۹ سیکل بوده.