2777
2789

در تخمدان سمت راست یک فولیکول در ابعاد 29*34 کلاپس شده و فولیکول به قطر 23 میلی متر و مایع آزاد به میزان جزئی در کلدوساک خلفی است بچه ها منم رابطه داشتم هر سه شب میشه باردار باشم یانه

آزمایش بده عزیزم 

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا یعنی آزاد نشده هنوز. چجوری شش روز مونده به پریودت.

پریودات منطمه آیا؟

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
وا یعنی آزاد نشده هنوز. چجوری شش روز مونده به پریودت. پریودات منطمه آیا؟

منم برای همین میپرسم. یعنی اون روز سونو 13 رفتم دکتر گفت 6 تا فولیکول بالغ داری و رابطه ها رو نوشت درست طبق دستورش انجام دادم این سونو رو روز 10 تزریق hcg داد

منم برای همین میپرسم. یعنی اون روز سونو 13 رفتم دکتر گفت 6 تا فولیکول بالغ داری و رابطه ها رو نوشت د ...

شاید عوارض مصرف قرص هاست.

ولی منم مثل تو چند دوره لتروزول امپول اچ سی جی مصرف کردم که بیفایده بود.

البته من یه دونه فولیکول بالغ بیشتر نداشتم سایز ۲۱.

که دکترم گفت کمه و دوز لتروزول رو بیشتر کرد ولی بازم رفتم سونو فقط یدونه داشتم. 

سایز فولیکول بالغ هات چند بود؟

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

چند وقته اقدام هستی؟

شاید عوارض مصرف قرص هاست. ولی منم مثل تو چند دوره لتروزول امپول اچ سی جی مصرف کردم که بیفایده بود. ...

نمیدونم ولی گفت عالین برای بارداری الانم 6 روز به پریودیمه مگه میگیره؟