2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مادرم ۱۳ ساله فوت کرده  خواهرم هم نباشه بهتره با اون نقص عقلیش فقط اذیتم می کنه

قد ۱۶۷   وزن الان ۸۸                                           وزن هدفم  ۷۰ وزن هدف اولم ۸۰                            این دفعه به هدفم می رسم

من مادر ندارم اما پنج تا خواهر دارم دریغ از یه بار زنگ بزنن خبر بگیرن که تو اصلا زنده ای یا مرده همون بهتر که نداری

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

هیچ جایی رو ندارم برم  فامیل هارو دیگه دوستشون ندارم  هر کس رفته سراغ زندگی خودش  ...

مجردی عزیزم؟ جمع دوستانه نداری.خدارو داری گلم با خدا باش 

شیخ رجبعلی خیاط:تمام نور معنوی و فیوضات که انسان از عبادات و زیارات کسب میکند با نیشی که به وسیله زبان به دیگران میزند نابود میشود.
من مادر ندارم اما پنج تا خواهر دارم دریغ از یه بار زنگ بزنن خبر بگیرن که تو اصلا زنده ای یا مرده همو ...

بعد میگن بچه زیاد خوبه،، کجا خوبه وقتی نداری میگی ندارم، ولی داری و با آدم خوب نباشن دردناک تره