2777
2789
عنوان

اگه مثبت فکر نکنیم چی میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 25 پست
37

غیر عادیه که آدم کسی رو دوست داشته باشه اما نتونه تحملش کنه و نخوادش؟

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله کاملا درسته  مررررسی از انرژی اول صبحتون 🌹🌹

برای جذب خواسته هات باید آهن ربا باشی. و تنها راه آهنربا شدن اینه تمام وجودت پر از انرژی مثبت بشه…وخالی از همه انرژی های 

💓انرژی مثبت، یعنی به چیزای خوب فکر کنی.به آرزوهات به رویاهات. یعنی شاکر باشی. یعنی در مورد دوستان واطرافیانت…  مثبت فکر کنی" دوست شون داشته باشی" در غیاب شون با مهر ازشون صحبت کنی" براشون آرزوی موفقیت کنی و از موفقیت شون صمیمانه خوشحال بشی"

💓امتحان کن، هر چی انرژی مثبتت بیشتر باشه.. قدرت جذب آهنربای درونتم بیشتر میشه...

عااالی بود تاپیک هاتون  حتما همه رو میخونمـــ

الهی امروز برایت همان روزی باشد که می خواهی ،
همان هایی را ببینی که دوستشان داری ،
همان حرف هایی را بشنوی که دلت می خواهد ،
و همه چیز همان جوری پیش برود که آرزویش را داری ...
خوشبختی برایِ هرکس تعریفِ ویژه ای دارد ،
و من خوشبختی به سبکِ خودت را برایِ تو آرزو می کنم ...

#الهی_آمین 🙏

سلام. خسته نباشید. با تشکر از متنهای زیباتون. من هر کار میکنم نمیتونم کامل مثبت فکر کنم. هرکار میکنم نمیشه. چون خیلی تحت فشارم. یه روزم شب بشه جونم بالا میاد.

شب که دیر میخوابم. نصفه شب تا ۶ صبح چند بار میپرم از خواب تا خوابم نبره و قبل از زنگ ساعت بیدارشم تا کسی از زنگ ساعت اذیت نشه. طبق معمول دیر میرسم سرکار. ۴ تا ماشین سوار میشم. همیشه میگم میرم سرکار تو اتاق بایگانی یه چرت میزنم ، ولی انقد بدو بدو میرم که خوابم میپره. از صبح تا بعداز ظهرم برام از در و دیوار میباره. تازه اگه حاج آقا وسطاش زنگ نزنه و ارد نده. 

بعدازظهر بدو بدو میام که بچه رو از حاج آقا تحویل بگیرم و این داستان همچنان ادامه دارد. 

از بلاهایی که حاج آقا سرم اورده که نگم دیگه. 

نه تنها نمیتونم مثبت باشم بلکه حالم از زندگیم به هم میخوره و منتظرم تموم بشه. 

به نظرتون بعد از مرگ هم زندگی وجود داره؟ 

من امیدوارم نباشه و بتونم به راحتی بخوابم.  😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑

کاش یه دعایی چیزی بود میگرفتم کارام درست میشد . یه جنی چیزی بود کمک میکرد. 😁😁😁

ای مهربانترین ﮔﺎﻫﯽ ﺑﺮﺍیم ﺣﺎﺩﺛﻪﺍﯼ ﺭﺥ میدهد،مرﺍ غمگین میکند،اماﭘﺲ ﺍﺯ ﻣﺪﺗﯽ ﻣﺘﻮﺟﻪ میشوم ﺩﺭ ﺩﻝ ﺍﯾﻦ ﺑﺤﺮﺍﻥ،ﺑﺮﮐﺎﺗﯽ ﻧﻬﻔﺘﻪﺳﺖ ﮐﻪ تو ﺩﺭ ﯾﮏ ﺑﺴﺘﻪﺑﻨﺪﯼ ﺗﻠﺦ ﺑﻪ من ﻫﺪﯾﻪ میدهی.
صلاح را تنها تو میدانی و لاغیر
امروز دیگر ﻣﻄﻤﺌﻦ هستم:
"ﺳﺎﻗﯽ ﻫﺮ ﭼﻪ ﺭﯾﺰﺩ ﺍﺯ ﻟﻄﻒ ﺍﻭﺳﺖ"
ﺫﺭﻩ ﺍﯼ ﺷﮏ ﻧﺪﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﺁﻧﭽﻪ ﺗﻮ ﺑﺮﺍﯼ من ﺑﺨﻮﺍﻫﯽ، ﺑﻬﺘﺮین ست.
من را مطیع خیر و برکت و صلاحت قرار ده

دعايت ميكنم هر شب
همين وقت
كه درهای دعا
تا صبح باز است
هرچیز خوبیکه تو قلبت گذشت امیدوارم نصیبت شه❤️

سلام. خسته نباشید. با تشکر از متنهای زیباتون. من هر کار میکنم نمیتونم کامل مثبت فکر کنم. هرکار میکنم ...

به زنی فکر می کنم که شاغل است و هزینه ی زندگیِ خانواده اش را مقتدرانه تامین می کند ...
به زنی فکر می کنم که با نوزادی در آغوش ، درس می خواند ، کتاب می نویسد و سیاست را دنبال می کند ...
به زنی فکر می کنم که زندگی به او سخت گرفته اما می خندد و امیدوارانه ادامه می دهد ...
به زنی می اندیشم که به "فضا" سفر می کند ...
یا زنی که با دستانِ ظریفِ زنانه اش ، عدالت را در اوجِ بی عدالتی ، پایه ریزی می کند !

من زنانِ موفق و قدرتمندِ تاریخ را در ذهنم مرور می کنم ،
ضربانِ قلبم تند می شود ،
احساس غرور می کنم ...

فقط یک زن است که پارادوکسِ ظرافت و اقتدار را بی معنا کرده و در نهایتِ لطافت ، مقتدرانه رفتار می کند !
این زیباترین حالتِ انسان بودن است !
خدای من !
چه قدر خوب
که من هم یک "زنم" ...