2777
2789

ما هروقت بخوایم بریم مسافرت انتظار دارن بهشون بگیم، تعارف بکنیم که باهامون بیان، دوست دارن تو همه مسافرتاشون ما هم باشیم

یعنی هم وقتی ما قصد سفر داریم اونا با ما بیان و هم وقتی اونا تصمیم گرفتن بزن مسافرت ما باهاشون بریم

و اگه خودشون تنها برن و ما خودمون تنها بریم خیلی ناراحت میشن😞

به نظرتون این رفتار منطقیه؟؟؟

شما باشین چی کار میکنین یا چه جوری برخورد میکنین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانواده شوهرم اینطورین

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

منکه تنها بهم خوش نمیگذره.شایدم‌چون بچه دارم.و وقتی اونا میان به بچه هامم بیشتر خوش میگذره.همسرم تا میگه بریم‌مشهد میگم بدون مامان و بابات نریم.بریم اونا رو هم با خودمون‌ببریم

یک صلوات میفرستی؟

پدر مادر شوهرم اینجوری ان یعنی یه طوری که بدون اونا میریم عذاب وجدان میگیریم اما عادت کردن دیگه شاید ناراحت بشن اما نمیگن

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

خب گلم از این دید نگاه کنید که شما نوش سفرید و با شما بهشون خوش میگذره...من عاشق اینم که تو همه سفرا ...

منم دوست دارم

خصوصا که تو شهر غریبم و دور از پدر و مادرم

دوست دارم هر سفری که میرم با اونا باشه

ولی شوهرم مسافرت سه تائیمون رو بیشتر دوست داره، این جوری راحت تره

نه منطقی نیست هرچی جای خود داره سفر دوتای جای خود سفر با خانواده و دورهمی جای خود نمیشه که فقط با یکدوم باشه هرکدوم یجور قشنگ و لازم هست.

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺