2777
2789
عنوان

اولین نفری که خبرحاملگیتو بش گفتی کی بود وچی گفت؟

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 22 پست

بچه اولو زنگ زدم ب شوهرم گفتم پشت ماشین بود بوق میزد آهنگوزیاد کرد ولی خب سقط شد😢

دومیم ک مامانمو گفتم خیلی خوشحال شد به شوهرمم گفتم گفت میدونستم ازقبل😐

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیدونم حامله ام یانه پریودم عقب افتاده از ترسم بی بی چک نمیزنم شوهرم بچه خیلییی دوست داره ولی من ...

انشاالله که هستی مگه میشه بچه رو دوس نداش

بايك استكان چاي هم ميشود مست كرد اگر اوني كه بايد باشد باشد
ای بابا بچه چیشد؟

الان ۴سالشه😅

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔

اولین نفر خودم خبر بارداریمو شنیدم شوهرم رفته بود آزمایشگاه جواب آزمایشمو بگیره اصلا فکر نمیکردم باردارم بعد بهم زنگ زد گفت مبارکه‌ دارم بابا میشم قیافه من😳تا چند ساعت هنگ بودم همش میگفتم ما که کاری نکردیم.بعد به خانواده ش گفت ما با مادرشوهرم تو یه ساختمونیم منم خونه مامانم بودم اومدم خونه مون دیدم مادرشوهرمو خواهر شوهرم اومدن استقبالم روبوسی کردن باهام تبریک گفتن هیییی یادش بخیر