2777
2789
کاش کمی ادب داشتید!  شما اصلا پیکاسو و کمال الملک! احترام گذاشتن به دیگران که بلد نباشین هیچ ا ...

ببخشید خانم با ادب میشه بگی کجاشو بی ادبی کردم😳😳چون گفتم کارات سطحی و سادست؟؟واووو چ ارزشی از خودت و کاردستی هات میباره😂

آنکس ک نظر کند بر چشم مستش   از رشک دعای بد کنم پیوستش   و آنکس ک ب انگشت نماید رخ او     گر دسترسم بود ببرم دستش                                      والا بخدا

عزیزم این طرح هایه روشو چجوری زدی😲

خیلی خیلی خوشگلن😊😊😊😗😗😘😘😘

دمت گرم 

اگه میشه توضیح بده ممنونتمم😊

تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم استفاده کردم ولی رنگ ویترای مخصوص شیشه هست قابل شستشو

عزیزم منم رنگ ویترای گرفتم 

ولی کارم رزینه 

میخام بدونم رنگ ویترای باید با چی قاطی کنم یعنی حلالش چیه؟ که رو شیشه استفاده کنم؟

عزیزم این طرح هایه روشو چجوری زدی😲 خیلی خیلی خوشگلن😊😊😊😗😗😘😘😘 دمت گرم  اگه میشه توضیح ...

پرینت لیزری گرفتم بعد با چسب چوب دی ام ۵ یا شِمال بچسبون به کارت صفحه ۲۶ کامل توضیح دادم عزیزم هر جاشو متوجه نشدی بپرس

استارتر جان لطفا اموزششونم بزار واقعااااا هنرمندی خیلی عالین کارت تورو خدا به ماهم یاد بده عکس رنگاتم بزار خواهشا

باردار نیستم 😊😊😊تیکر تولد دوسالگی دختره نازمه الهی مامانش دورش بگرده 😍😍😍
عزیزم منم رنگ ویترای گرفتم  ولی کارم رزینه  میخام بدونم رنگ ویترای باید با چی قاطی کنم ی ...

راستش من اکرولیک استفاده کردم فقط شنیدم ویترای برای شیشست نت سرچ کن مطمئنن پیدامیشه من خیلی کاراموازنت یادگرفتم

اگرخانواده داری یعنی توهمه چیزداری
یه دیوار دارم ترک خورده چیکارش کنم

روش از همین استیکرای کاغدی درست کن بچسبون

همینا که دوستان درست کردن پروانه بود مثلا

http://namnak.com/تزیین-دیوار-با-کاغذ-رنگی.p43300

امیدوارم کسی مثل خودت سرراهت قرار بگیرد..بنگر که این دعاست یا نفرین؟                          یه پیج میشناسم پرازچیزای خوشکل واسه مامانا و نینی ها @baftilla
اینم که چیز خاصی نیست فقط گل رزای خسته کننده قرمز بود که رنگشون کردم😄گفتم بفرستم اگه خواستین یه اید ...

چ طوری خشکشون کردی اسی؟!

یک عدد هشتادو خورده ک تا عید میشه هفتاد و خورده ای...😀با قد 170،میخام کلا سبک زندگیمو تغییر بدم ب امید خدا
راستش من اکرولیک استفاده کردم فقط شنیدم ویترای برای شیشست نت سرچ کن مطمئنن پیدامیشه من خیلی کارامواز ...

اکرولیک خودش تنها استفاده میکنی یا با اب قاطی میکنی؟

ممنونم ازت گلم

کاش کمی ادب داشتید!  شما اصلا پیکاسو و کمال الملک! احترام گذاشتن به دیگران که بلد نباشین هیچ ا ...

درضمن من تو کارم هیچ ادعایی ندارم و خخخ تاحالام ی بارم ب خودم ماشالله ایشالله هم نگفتم مثه شما😂 درصورتی ک من تمام کارام رو بدون هیچ کلاس و آموزشی بخودی خود یادگرفتم و عاشقشونم  اما اگرم کسی از کارم ی جایی ایراد بگیره ب دیده چشم میپذیرم چرا ک هرچقدرم خوب و حرفه ای باشی بازم باید نظر دیگران برات قابل احترام باشه و رضایت اوناست ک مهمه...اگه نمیدونی لطفا بدون.

آنکس ک نظر کند بر چشم مستش   از رشک دعای بد کنم پیوستش   و آنکس ک ب انگشت نماید رخ او     گر دسترسم بود ببرم دستش                                      والا بخدا
اکرولیک خودش تنها استفاده میکنی یا با اب قاطی میکنی؟ ممنونم ازت گلم

خودشوتنها آب توش حل نمیشه اینجوریم استفاده کردم ولی به دردنمیخوره

اگرخانواده داری یعنی توهمه چیزداری