2777
2789
عزیزم کدومو میگی. گل خشکا رو که فقط نیاز به چسب هست و یه تخته یا مقوا

همونی که رویه چی چسبوندی سلفون کشیدی

💚خانوم گل72هرکی از من بدش میاد بگه منم ازش بدم بیاد باهم روراست باشیم بهتره😅 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزان اینم داغ داغه. دستام هنوز رنگیه😂 دختر خواهرم همش میگه برام جامدادی درست کن ایقد بهم انگیزه ...

معرکستتتتت دخترررررر عالیه 😘😘😘😘

هر روز را چنان زندگی کن ، گویا آخرین روز زندگی توست...❤️💫
عزیزان اینم داغ داغه. دستام هنوز رنگیه😂 دختر خواهرم همش میگه برام جامدادی درست کن ایقد بهم انگیزه ...

اونایی که توشه چیه.جالبه

💚خانوم گل72هرکی از من بدش میاد بگه منم ازش بدم بیاد باهم روراست باشیم بهتره😅 
اسی جون شما که انقد خلاقی و خوش سلیقه من یسری ظرف دارم جای حبوباته جنسش پلاستیکیه پلاستیک ضخیم مثلا ...

عزیزم تقریبا رو پلاستیک زود رنگش میپره. اسپری میتونی بزنی. یا گل نمدی صورتی. یا... دیشب کم خوابیدم مغزم خییلی فعال نیست😘😄 حالا بعدا حوصله کردم امتحان میکنم ببینم رو این قوطی ها اوضاع چجوره. ولی فک کنم اسپری هم جذب نمکنن

یادش بخیر یه روزایی منم خیلی درست میکردم الان که تاپیکتو دیدم دلم خواست بازم چیزی درست کنم خیلی با ...

مرسی عزیز دلم دوباره شروع کن😘😍آشپزی تازه دارم یاد میگیرم. دقیقا تاپیک قبلیم شیک و کیک و عدس پلوم هست🙈

برا این جاحبوباتیاااا خیییلی زحمت کشیدم و ازمون خطا داشت. ولی عاااشقشوونم😍😅

اینا شیشه های رب ایناس؟

با چه رنگی رنگشون کردی؟

نه تو می مانی،نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادیبه حباب نگران لب یک رود قسمو به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم خواهد رفتآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماندلحظه ها عریانندبه تن لحظه خود جامه اندوه مپوشان هرگز
استارتر اگر ناراحت نمیشی فکر کنم اگر روبانشونو باز کنی نازتر میشن

ن عزززیززم چر ناراحت شم. ربانا از اول بودن فقط من سه تا ابیشو بنفش کردم. تو عکس یجوری میشه. ولی خودم میخام بعد یه مدت دیگه درشون بیارم. ممنون از پیشنهادت😘😍