2777
2789

سلام گلم.بنظرم اون گلدونای کنار فانوسات رو توش گندم خشک شده بگیر بزار فکر کنم قشنگ بشه.چون اون برگ که خشک شده و اون گل سفید زیاد همخوانی ندارن.ناراحت نشی گلدونات خیلی خوشکله.جا حبوباتت که عالیه.گلی که برای در درست کردی خیلی باحال شده.

ماشالله هزار ماشالله چه تمیز و خوشگل

مرسی گلم.چیزی برا تزئین خونه هاتون خواستین در خدمتم🌺🌺🌺❤❤

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم سرویس آشپزخونه اس درست کردم.

واااااای چه کارای خوشگلی

چه تاپیک خوبی کلی حس مثبت داره دمت گرم اسی جان

راستی مهربونا میدونستین خیلی راحت این کاراتونو بفروشین و کسب درامد کنین باهاش؟؟؟

یه سر به سایت بهاچار بزنین اونجا خیلی راحت براتون مشتری پیدا میکنن و کاراتون فروش میره ثبتنامشم رایگانه

بازار صنایع دستی بهاچار

من سیستمم مثه شما برعکسه😂 نماز میخونم و هوا روشن بشه میخابم

بعضی هنرمندا عاشق شبن.تو سکوت و ارامش شب ب کارشون میرسن...شب بیدار و شب فعالن و روز خواب....مهران مدیری هم همینطوره...

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
واقعا؟ ممنون از نظر لطفت 😘❤️😊

استارتر جات تزیین کلید پریز یا استیکر دیواری نداری

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

کارهات به نظر من خیلی عالیه ، دمت گرم . از ادمای هنرمند خوشم میاد .

وقت ندارم تمام عکسهات رو ببینم ولی تا همینقدر هم که دیدم لایک داری عزیزم. 

برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن، عمر کوتاه نیست ، ما کوتاهی میکنیم ❤
برا این جاحبوباتیاااا خیییلی زحمت کشیدم و ازمون خطا داشت. ولی عاااشقشوونم😍😅

عاشق اینکارام ینی 

چ هنری 

خوش ذوق 

دلم میخواد منم بتونم انجام بدم میتونی درامدم داشته باشی

چخبر بوده دیشب 

چ دعوایی بود 

کاش نقشه سرزمینم به جای گربه شبیه سگ بود تا مردمانش بجای خیانت “وفا” داشتند 😏 (دوس ندارم از زندگی شخصیم بگم میخاستم بگم الان جزو تاپیکام بود پس اینقد اصرار نکن دوست عزیز 😊) ✨دختر شاه پریون نیستم ✨اگه از غم و غصه نمیگم دلیل نمیشه خوشبختم منم مثل همه ی آدما دیگه مشکلات خودمو دارم حتی بیشتر از شما ✨ادما رو از ظاهر قضاوت نکنین 🙏مرسی اه 🤧