2777
2789
عنوان

حس مادرشدن

377 بازدید | 87 پست

بچه ها من تو یه شهر غریبم خ تنهام دوماه دگه میخام اقدام به بارداری کنم میخاستم بدونم اومدن بچه چطور حسی داره؟اصلا زندگی ادمو چجوری تغییرمیده . خ وقته دگه انگیزه زندگیم کمرنگ شده

وزن اولیه 79 وزن هدف 65  پیش به سوی لاغری و به امید مادرشدن💪❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش فک میکنم من ازعهده ش برنمیام اخه 33 سالمه همش فک میکنم دیره یااینجا کسیو ندارم چجوری میخام نگهداری کنم ازش😢

اگه منظورت تغییرات تو رابطه با شوهرت که نکن اینکارو که فایده نداره بچه بیچاره بدبخت نکن اگه منظورت روحیه خودته اولش خیلی سخته بیشتر روحیت میبازی شب بیداری و... پوستت کنده میشه اما بچه اینقدر شيرينه که سختیاش به چشم نمیاد 

اگه منظورت تغییرات تو رابطه با شوهرت که نکن اینکارو که فایده نداره بچه بیچاره بدبخت نکن اگه منظورت ر ...

نه شوهرم خ اقا و مهربونو صبوره طفلی همیشه مراقبمه منم دوس دارم پدر بشه ازخودم خجالت میکشم اینهمه مدت تحمل کرده

حس خیلی خوبیه حسی ک تا مادرنشی هیچوقت نمیتونی تجربش کنی بهترین حس دنیاس وقتی بچتومیزارن توبغلت ...

بیشترمیترسم ازاینکه نتونم مادر خوبی باشم

ببین دغدغه هات زیاد میشه، انگار دو نفر میشی مثلا خودت غذا میخوری باید به بچه هم بدی.خودت دستشویی میری باید بچه روچند برابرش ببری و بیاری.... خلاصه سختی داره

ولی ولی ولی همش می ارزه به یه خنده بچت. وقتی باهاش حرف میزنی و اروم زل به میزنه به چشمات لحظه نابیه😍

وقتی شیرش میدی .وقتی مامان صدات میکنه. خ خوبه

تنهاییت رو هم پر میکنه

تمام وجودت میشه،عشقه،نفسه،خود انگیزست

واقعا؟میدونی انقد اینجا تنهام مادرم نیس میرم خونه کسی حرف درمیاد بدم میاد زیاد برم جایی دوس دارم یه خانواده داشته باشم بااوناخوش بگذرونم شوهرمم سرکاره همش