2777
2789
عنوان

تاحالاشده دلتنگ کسی بشی اما حتی یدونه عکس هم ازش نداشته باشی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2548 بازدید | 180 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باورم نمیشه همو بغل نکردید  اونم 5 سال عاشق همم بودید مگ میشه

آره میشه...

چیزی درباره  عشقای بی بوسه وبغل شنیدی؟؟من خیلی سختی کشیدم..برای داشتنش هرکار کردم...

من ادم مذهبی نیستم ولی یه چارچوبی برای عشقمون قایل بودم..

باید علاقه مون احسلسمون بهم ثابت میشد بدونم بدون سک.س وروابط فیزیکی کسی به پای کسی میشینه ..

تا۵سال که طول کشید و اگه خودم ترکش نمیکردم هنوزادامه داشت ماتواین۵سال حتی یه لحظه ام عشقمون عادی یا خاموش ننشد...

قراربودسال۹۹اجازه بدم بیان برای خواستگاری رسمی وازدواج..

من همیشه عقب مینداختم بخاطر یکی خونمون که درست ودرمون نیست یکی بخاطر مشکلات پیچیدمون..

اوناخیلی پولداربودن دلم نمیخواست جلوشون کم بیارم

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
اگه میگرفت توی دوست داشتنت تاثیری میزاشت؟ کمتر میشد یا بیشتر دلبسته میشدی از حس دستاش؟

شاید اگه گرمای دستشو تجربه کرده بودم الان قطعا دیوانه میشدم که نیست دستاش.....

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
آره میشه... چیزی درباره  عشقای بی بوسه وبغل شنیدی؟؟من خیلی سختی کشیدم..برای داشتنش هرکار کردم. ...

دراکولا کاش میشد بگم بسه دیگه برام خاطره زنده نکن😔😔😔😔😔خدایا چقد شباهت .......

خدایا بنده هات بدجوری داغونم کردن.خودت منومیبینی چه روزای رو میگذرونم خودت به دلم آرامش بده خیلی محتاج آرامشم....1400/4/28
دراکولا کاش میشد بگم بسه دیگه برام خاطره زنده نکن😔😔😔😔😔خدایا چقد شباهت .......

عزیز دلم ...ببخشیداگر ناراحتت کردم.

اگرحالت بهترمیشه تعریف کن..

مگه جی شده عزیزم؟؟

جداشدی ازش؟؟

الان ازدواج کردی؟؟😢😢

خودتو دست خدا بسپار 

دقیقا همینطور زنده ام که خدا برام بالاخره یکاری بکنه

عزیز دلم ...ببخشیداگر ناراحتت کردم. اگرحالت بهترمیشه تعریف کن.. مگه جی شده عزیزم؟؟ جداشدی ازش؟؟ ...

به قولی بعضیا فراموش کرده بودم ولی انگار قرار نیست فراموش بشه  حماقتام،همیشه ی خدا عین یه فیلم جلو چشام هست،مام پنج سال باهم بودیم پنج سالی که همیسه ی خدا با شکاکیاو بدبینای اون بود و هزار قسم وآیه و گریه زاری من که بخدا دست از پا خطا نکردم یه روز که مهمون برامون میومد من تا یه هفته بعدش باید جواب پس میدادم وقسم که بخدا پسر همراشون نبوده بخدا جوون همراشون نبوده،بیرون رفتن نداشتم گوشیمو بعد بوق اول جواب نمیدادم دیگه دعوا وجنگ اعصاب روشاخش بود جواب پیامشو یه ثانیه دیر میدادم خدا نیدونست چی میشد مهمونی وعروسی تعطیل،بارها دست رو قران میذاشتم که بخدا غیر تو کسی تو زندگیم نیست  بهت وفا دارم ولی هیچ وقت باور نمیکرد  اون دعوا درست میکرد وقهر من گریه والتماس آشتی میکردم ومنت کشی تا این که بار آخر سر این که فهمیده بود استادم بهم پیشنهاد داده که گفت تو حتما یه کاری کردی والا چرا بین این همه دانشجو فقط به تو  پیشنهاد داده  درک نداشت که تقصیر من چیه اون پیشنهاد داده من که قبول نکردم من که حتی حرفم باهاش نزدم الا یه جواب رد که همون بار اول شنید ولی درک نمیکرد من حتی چادری بودم با ابروهای دست نخورده و بدون آرایش حتی یه برق لبم حق نداشتم بزنم،حتی باور میکنی برای اثبات پاکیم باهام پیش استادمم رفتیم گفت دوست پسرشم چرا فقط به ایشون پیشنهاد دادی خودش کاری کرده شما بهش پیشنهاد دادین جلب توجه کرده؟ میدونی استادم حتی از پیشنهادش معذرت خواهی کرد که باعث دعوای ماشده ولی بازم باور نکرد جدا که شدیم یه سال دور بودیم که من برای اولین بار منت کشی والتماس نکردم توی  این یک سال خواستگارم داشتم که دیگه چشمامو باز کردم واز این عذاب خودمو خلاص کردم و ازدواج کردم یه هفته قبل عقدم زنگ زدو التماس وگریه زاری کرد ولی دل من دیگه باهاش صاف نشد

خدایا بنده هات بدجوری داغونم کردن.خودت منومیبینی چه روزای رو میگذرونم خودت به دلم آرامش بده خیلی محتاج آرامشم....1400/4/28
منم صداکن حتما

چشم گلم

انسان بودن خود به تنهایی یک دین خاص است که پیروان چندانی ندارد.                                                 نهایت فرومایگیست اگر رفتار آدمی منحصر به ترس از تنبیه یا امید به پاداش باشد.                                      لطف کنید اگه تونستید برای حاجتم یک صلوات بفرستید ممنونم🙏
به قولی بعضیا فراموش کرده بودم ولی انگار قرار نیست فراموش بشه  حماقتام،همیشه ی خدا عین یه فیلم ...

عزیزم..خداروشکر که اونروزا تموم شده والان خوشبختی

آره مطمئنم ازاین قضیه... اما آدمی نیست که حتی دم مردن هم پابذاره روغرورش.. در واقع غرورش براش ازهم ...

ای داد .. چندوقت از هم دورین؟؟

این کاربری دست دختر خالمم هست گاهی ی تاپیک تاپیکی میزنه خیلیییی کم ‌‌‌‌.. اون متاهل من مجرد خب پس ی وقتایی ی تناقضایی داره تاپیکا چون از دوتا جهان متفاوتیم  دختر خالم دیگه شماره نداشت ک با خط خودش کاربری بسازه ) من عضو کمپین تحریم همگانی نینی سایتم 😂از تاریخ ۱۰/۱ ( اول دی ماه ) ..‌هیچ تاپیکی نزنیم و هیچ تاپیکی هم شرکت نکنیم .. 🖐🏻 دق و دلی تموم گرونی ها و اعتراضایی که باید میکردیمو نکردیم توی زندگیمون رو سر سایت خالی کنیم؟ 😂😂 گناهه ( ولی شوخی در رفته متحد شیم این ماجرای عکس حل شه به حرفمون گوش کنن  ) 
۳ماه

خب تو پیش قدم شو .. وقتی میدونی دوست داره

این کاربری دست دختر خالمم هست گاهی ی تاپیک تاپیکی میزنه خیلیییی کم ‌‌‌‌.. اون متاهل من مجرد خب پس ی وقتایی ی تناقضایی داره تاپیکا چون از دوتا جهان متفاوتیم  دختر خالم دیگه شماره نداشت ک با خط خودش کاربری بسازه ) من عضو کمپین تحریم همگانی نینی سایتم 😂از تاریخ ۱۰/۱ ( اول دی ماه ) ..‌هیچ تاپیکی نزنیم و هیچ تاپیکی هم شرکت نکنیم .. 🖐🏻 دق و دلی تموم گرونی ها و اعتراضایی که باید میکردیمو نکردیم توی زندگیمون رو سر سایت خالی کنیم؟ 😂😂 گناهه ( ولی شوخی در رفته متحد شیم این ماجرای عکس حل شه به حرفمون گوش کنن  )