2777
2789
عنوان

تاحالاشده دلتنگ کسی بشی اما حتی یدونه عکس هم ازش نداشته باشی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2548 بازدید | 180 پست
اونقدر ترسو و خنگم😔

نباش خب...من چیزایی رو مخفی کردم اگه ببینی😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜

یه روز یه گدا بوده که دونفر بودن هرروز بهش سر میزدن یکیشون هر روز بهش یه لگد میزد و یکیشون هرروز بهش پول میداد، یه مدت این دو نفر پیداشون نمیشه اونیکه لگده رو میزد شد آدم خوبه و اونیکه پول میداد بهش شد آدم بده چون چند وقت پیداشون نبود که بهش لگد بزنن یا پول بدن، مراقب باشین بیش از اندازه خوب نباشین چون یه روز نبودن خوبیتون یا کم شدن خوبیتون باعث بد دیده شدنتون میشه، ✓/// از طرف یه احمق که همیشه خوب بوده و ساده از بس بلا سرم اومده دیگه از خودم بیزارممممم بخاطر کودن بودنم و سادگیم، انشاالله یه روزی میاد میبینم که حقم گرفته شده و میام اینجا مینویسم🖤😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر سابقتم ک ازفرصت استفاده کردو نزاشت بچتو ببینی نامرد

من هرگز نمیبخشمش

خودمم نمیبخشم ک اینجور خاطرت تلخ و دردآور برای خودم درست کردم و ی تیکه از وجودمو از دست دادم

ی گذشته ی سیاه و غیر قابل جبران و داغ عشق مادری ک برای اون بچه ب یادگار گذاشتم

انسان بودن خود به تنهایی یک دین خاص است که پیروان چندانی ندارد.                                                 نهایت فرومایگیست اگر رفتار آدمی منحصر به ترس از تنبیه یا امید به پاداش باشد.                                      لطف کنید اگه تونستید برای حاجتم یک صلوات بفرستید ممنونم🙏
نباش خب...من چیزایی رو مخفی کردم اگه ببینی😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜

همیشه دلم میخواست تواین موارد خیلی جسور وشجاع باشم...اما هیچکی نبود یادم بده😣😣😣

ایول بابا

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
منم حامله شدم  ولی نمیتونستم بچه نگه دارم بالاجبارررررر سقط کردم  خودم تنهایی بی اینکه ...

درکت میکنم گلم منم تنها بودم تو ایام بارداریم خیلی تنها از نظر روحی و عاطفی

شکس خوردم ،زمین خوردم و کلی زخم و درد برای خودم یادگار گذاشتم

انشاا... هیچ کسی داغ فرزند نبینه

انسان بودن خود به تنهایی یک دین خاص است که پیروان چندانی ندارد.                                                 نهایت فرومایگیست اگر رفتار آدمی منحصر به ترس از تنبیه یا امید به پاداش باشد.                                      لطف کنید اگه تونستید برای حاجتم یک صلوات بفرستید ممنونم🙏
همیشه دلم میخواست تواین موارد خیلی جسور وشجاع باشم...اما هیچکی نبود یادم بده😣😣😣 ایول بابا

عزیزم یاد دادنی نیست راحته یه برنامه نصب کن بعدش هر چی خواستی رو پنهان کن بعدش برنامه رو هم پنهان کن،اگه گوشیت سامسونگه روی منو سه نقطه ی بالا رو بزن تنظیمات صفحه هربرنامه ای که بخوای رو مخفی کن هیچکی نمیدونه،،،بخدا من انقد چیز مخفی کردم اگه بر ملا بشه اهل بیت اعدامم میکنن😏😏😏😏😏😏😎😎😎😎😎😎😎😎

یه روز یه گدا بوده که دونفر بودن هرروز بهش سر میزدن یکیشون هر روز بهش یه لگد میزد و یکیشون هرروز بهش پول میداد، یه مدت این دو نفر پیداشون نمیشه اونیکه لگده رو میزد شد آدم خوبه و اونیکه پول میداد بهش شد آدم بده چون چند وقت پیداشون نبود که بهش لگد بزنن یا پول بدن، مراقب باشین بیش از اندازه خوب نباشین چون یه روز نبودن خوبیتون یا کم شدن خوبیتون باعث بد دیده شدنتون میشه، ✓/// از طرف یه احمق که همیشه خوب بوده و ساده از بس بلا سرم اومده دیگه از خودم بیزارممممم بخاطر کودن بودنم و سادگیم، انشاالله یه روزی میاد میبینم که حقم گرفته شده و میام اینجا مینویسم🖤😭
😭😭😭😭😭 شوهر سابقت خواست ک بچه نگه داری؟؟؟

کلی اینور و اونورم برد برای سقط اما نشد هیچ جور نشد و موند

خودمم دل شکسته بودم حال درستی نداشتم

کلی اینور و اونورم برد برای سقط اما نشد هیچ جور نشد و موند خودمم دل شکسته بودم حال درستی نداشتم

کار خداست دیگه خواست ک بمونه 

😔😔😔

هر جا هست سلامت باشه 

وسوسع نشدی بری بگردی پیداس کنی از دور ببینیش؟؟؟

با افتخار ؛ یک عدد ترکمن هستم .😊
کلی اینور و اونورم برد برای سقط اما نشد هیچ جور نشد و موند خودمم دل شکسته بودم حال درستی نداشتم

کلا باهات مشکل داشتا اخه کی زنشو میبره بچه خودشو ب زور سقط کنه دیوانه عزیزم مقصر شوهرته ن شما

واه واه بااون طرز فکرش خارج ازکشورم رفت عوضی!

الان یکی از دوستام ک دورا دور باهاشون ارتباط داره میگه خیلی عوض شده و شده ی آدم متمدن و بادرک و شعور اما چ فایده

مثل اینکه خیلی دنبالم گشته بعدش اما ب همه گفتم هیچ نشونی از من ندن بهش

منم از اون شهر رفتم چون کل اون شهر برام خاطرات تلخ و سیاهمو یادآوری میکردن