2777
2789
عنوان

تاحالاشده دلتنگ کسی بشی اما حتی یدونه عکس هم ازش نداشته باشی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2548 بازدید | 180 پست
تا حالا دستتو گرفته یا بغلت کرده ببینی اروم میشی تو بغلش یا نه؟

نه یه غریتی بودم..نمیذاشتم بهم دست بزنه...اونم بچه پر رو بودا...

ولی خوب میگفت عاشق همین چیزات شدم...

بااینکه دلم پرمیکشید بپرم توبغلش..ولی اجازه ندادم این اتفاق بیفته نمیخواستم هیچ فکر بدی روم داشته باشه ..

بارها همه مدلی امتحانم کرد.من ۵سال امتحان پس دادم فقط..

ازبس دختر دوربرش ریخته و التماسش میکردن....

از دختر دست نیافتنی خوشش میومد..

که خودش اعتراف کردهیچکس بغیرمن نتونسته باعث بشه که جلو خودشو بگیره..چون خیلی بچه پر رو بودا...هرکاری بگی کرده .

ولی جلو من خدایی حرمت همه چیزمو نگه میداشت..

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
عزیزم یاد دادنی نیست راحته یه برنامه نصب کن بعدش هر چی خواستی رو پنهان کن بعدش برنامه رو هم پنهان کن ...

ای بابا چی مخفی کردی؟؟

میدونم برنامه مخفی کردن و حتی دانلودشم کردم..

میگم ک اونقدرترسو و بی سیاستم همش فک میکردم بالاخره برملامیشه ولومیرم اونقدرساده بودم

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار خداست دیگه خواست ک بمونه  😔😔😔 هر جا هست سلامت باشه  وسوسع نشدی بری بگردی پیداس ک ...

چرا حتی همسرمم همراهیم کرد ک پیداش کنم اما نتونستم برم چون میترسیدم ک نتونم دیگه ازش دل بکنم

میترسیدم پسم بزنه و بگه مادرم نیستی

ترسایی ک هرگز شاید نتونم کنار بزارم

انسان بودن خود به تنهایی یک دین خاص است که پیروان چندانی ندارد.                                                 نهایت فرومایگیست اگر رفتار آدمی منحصر به ترس از تنبیه یا امید به پاداش باشد.                                      لطف کنید اگه تونستید برای حاجتم یک صلوات بفرستید ممنونم🙏
یزم ما۵سال باهمیم..خیلی عاشق هم بودیم جوری که تواین پنج سال نشد یذره ازعلاقمون کم بشه ..عشق من بواسط ...

تااینجا داشتم میخوندم ولی به این جا که رسیدم نفسم‌گرفت😔😔😔😔😔😔

خدایا بنده هات بدجوری داغونم کردن.خودت منومیبینی چه روزای رو میگذرونم خودت به دلم آرامش بده خیلی محتاج آرامشم....1400/4/28
اگه بغلش میکردی به نظرت الان وابسته تر میشدی؟

نه..من الان تابینهایت وابسته شدن هستم....

فک کنم روزی که بغلش کنم همونجا غش کنم ازهیجان...

من روحم بهش گره خورده

تااینجا داشتم میخوندم ولی به این جا که رسیدم نفسم‌گرفت😔😔😔😔😔😔

عزیزم...خدانکنه😔

من فکرمیکردم این جور چیزا واسه رمان هاست دلم گرفت💔

رمانم براساس واقعیتاست گلم فدای دلت بشم

ی روز داستان زندگیمو میزارم حتما

انسان بودن خود به تنهایی یک دین خاص است که پیروان چندانی ندارد.                                                 نهایت فرومایگیست اگر رفتار آدمی منحصر به ترس از تنبیه یا امید به پاداش باشد.                                      لطف کنید اگه تونستید برای حاجتم یک صلوات بفرستید ممنونم🙏
عزیزم...خدانکنه😔

انگار حرفاتو خودم نوشتم چیزایی که خیلی وقت بود نمیخواستم دیگه وجود داشته باشن وبیادم بیارمشون ولی.......

خدایا بنده هات بدجوری داغونم کردن.خودت منومیبینی چه روزای رو میگذرونم خودت به دلم آرامش بده خیلی محتاج آرامشم....1400/4/28
ای بابا چی مخفی کردی؟؟ میدونم برنامه مخفی کردن و حتی دانلودشم کردم.. میگم ک اونقدرترسو و بی سیاستم ...

🐮🐮🐮🐮🐮🐮🐮مخفیه دیگه نباید بر ملا بشه...

یه روز یه گدا بوده که دونفر بودن هرروز بهش سر میزدن یکیشون هر روز بهش یه لگد میزد و یکیشون هرروز بهش پول میداد، یه مدت این دو نفر پیداشون نمیشه اونیکه لگده رو میزد شد آدم خوبه و اونیکه پول میداد بهش شد آدم بده چون چند وقت پیداشون نبود که بهش لگد بزنن یا پول بدن، مراقب باشین بیش از اندازه خوب نباشین چون یه روز نبودن خوبیتون یا کم شدن خوبیتون باعث بد دیده شدنتون میشه، ✓/// از طرف یه احمق که همیشه خوب بوده و ساده از بس بلا سرم اومده دیگه از خودم بیزارممممم بخاطر کودن بودنم و سادگیم، انشاالله یه روزی میاد میبینم که حقم گرفته شده و میام اینجا مینویسم🖤😭
چقدر قشنگ .یعنی حتی یه بارم دستتو نگرفته توی این پنج سال؟ مگه شدنیه؟

به خداوندی خدا دستم رو یکبارم نگرفت..

یعنی بزور خواست بگیره دستمو بخدا یبار مسخره م کرد گفت مگه میخوام بخورمت ..بار ها قهرمیکرد میگفت هرکی بفهمه برای یه دست گرفتنی دارم پاچه خواریت و میکنم باورش نمیشه...

ولی یه عقایدی و چارچوبایی داشتم برای خودم...