2777
2789
عنوان

به شوهرم مشکوک شدم یعنی با کی رفته مشهد..شات

| مشاهده متن کامل بحث + 3798 بازدید | 126 پست

خوبه که به خوشی تمام شد . یکبار شوهر من اینکارو کرد با این تفاوت که واقعا رفته بود و من انقدر مات و مبهوت بودم که با اینکه از اونجا عکس فرستاد هنوز منتظر بودم بگه شوخیه و پشت در باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه که به خوشی تمام شد . یکبار شوهر من اینکارو کرد با این تفاوت که واقعا رفته بود و من انقدر مات و ...

واقعا منم شوک بهم وارد شد گفتم فردا میرم دادگاهو براش عکس میفرستم از دادگاه واقعااااا بده

خوبه که به خوشی تمام شد . یکبار شوهر من اینکارو کرد با این تفاوت که واقعا رفته بود و من انقدر مات و ...

خب اخرش تو چیکار کردی؟؟؟؟ چرا تنا رفته بود؟ چی شده بود بینتون

امضا😛
واقعا منم شوک بهم وارد شد گفتم فردا میرم دادگاهو براش عکس میفرستم از دادگاه واقعااااا بده

الان که یادم افتاد باز حس اونروز اومد سراغم . انگار بجای خون ، یخ تو رگام پمپ میشد. 

خب اخرش تو چیکار کردی؟؟؟؟ چرا تنا رفته بود؟ چی شده بود بینتون

آخر ما خوش نبود . این فقط یه نمونه از کارهاش بود . بخاطر اینکه بی نهایت دروغگو و پنهون کار و رفیق باز و بیفکر بود ازش جدا شدم

واه از نیشابور تا مشهد خو راهی نیس میشه واسه زنگ تفریحم رفت ولی خداییش خیلی چتاتون خنده دار بود&nbs ...

غلط میکنه بدون من تا سرکوچه بره ..... اره همه گفتن خنده داره😂

نیشابور از لهجمون فهمیدی؟؟؟

اره😊

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!