2777
2789
عنوان

به شوهرم مشکوک شدم یعنی با کی رفته مشهد..شات

| مشاهده متن کامل بحث + 3798 بازدید | 126 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا خوب آدمو امتحان میکنن

بعد نکته جالب اینجاست که دوساله عقدین اینقدر راحت و بی پرده و بی حرمت باهم حرف میزنین من بعد ۱۳ سال هنوز تو به همسرم نگفتم ...

عادت میشه برای آدم و بیشترین ضربه رو زمانی میخورید که این حرف ها رو بچتون تحویل بده 

خیلی باید مراقبت کرد 

[QUOTE=108378680]لعنتیییی از کجا فهمیدی  تجربه عزیزم😊بیا بازم بگو از حرفاتون.ببین راضی میشه ب ...

میخام الان باهاش حرف بزنم و بگم من مصمم واسه کار همش هی میگه تو زندگیمونو دوس داری؟؟ نمیدونم چرا فکر میکنه من میخام زندگیمونو خراب کنم

واس چی

چون اگه فاصله نزدیکه طبیعیه

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇