2777
2789
عنوان

کدوم یکی از بیمه ها بهتره؟؟؟

99 بازدید | 5 پست

سلام دوستان،من تحت پوشش هیچ بیمه ای نیستم ،چندتا سوال داشتم اینکه بیمه ایرانیان رو همه ی بیمارستان ها چه دولتی یا خصوصی و مطب قبول میکنن؟و همچنین تو هزینه داروها و نسخه چقدر تاثیر داره؟ و اینکه بازنشستگی نداره؟چون میخوام واسه بارداری اقدام کنم میخوام بدونم کلا چه بیمه ای بهتر ه که هزینه هام کمتر بشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو بپرس.ایرانیان من دارم.دفترچه ندارم.فقط حقوق داره.

بیمه مکمل هم خیلی خوبه مادرشوهرم داره.ولی سالی یه ملیون حق بیمه شه

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
برو بپرس.ایرانیان من دارم.دفترچه ندارم.فقط حقوق داره. بیمه مکمل هم خیلی خوبه مادرشوهرم داره.ولی سال ...

بیمه مکمل همون تکمیلی هست؟و این خواهش دارم که بپرسی   چطوریه و از کجا باید برم دنبالش؟

بیمه مکمل همون تکمیلی هست؟و این خواهش دارم که بپرسی   چطوریه و از کجا باید برم دنبالش؟

بله تکمیلی.من درست نمیدونم.میخواهی تاپیک بزن.کمکت کنن.چون خیلیا اینجا دیدم گرفتن.یا دفتر بیمه اگه نزدیک خونتونه بپرسی

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر