2777
2789

سلام بچه ها شوهرم رفته سفر و من خیلی دلم براش تنگ شده منتظرم برگرده شماها چکار میکنید با دلتنگیتون؟

ایا کسی مثل من هست؟

سلام حضرت دلبر , سلام قرص قمر , زمین که لطفی ندارد از اسمان چه خبر؟؟؟؟؟

دارم روز شماری میکنم ک زود برگرده

خدایا بابت دوقلو هایی ک بهم دادی شکرت پسرهای گلم بنیامین و پارسا.یک دختر خوشگل دوساله هم دارم ک نفسمه.                    (دوقلوهای نازم برا قانون جذبه ک ایشالله واقعی میشه)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دارم روز شماری میکنم ک زود برگرده

کجا رفته.دقیقا مثل من .الان دو روزه باهاش هیچ حرفی نزدم رفته کربلا اونجا انتنشو قطع کرده😭

برا اولین بار همسر قراربود مسافرت بدون من برن انقد نق زدم و گریه کردم الان منم باهاشون اومدم😊

خوشبحالت ان شالله خوش باشن با هم.خیلی دلم براش تنگ شده.خیلی دوسش دارم

کجا رفته.دقیقا مثل من .الان دو روزه باهاش هیچ حرفی نزدم رفته کربلا اونجا انتنشو قطع کرده😭

لب مرز 

خدایا بابت دوقلو هایی ک بهم دادی شکرت پسرهای گلم بنیامین و پارسا.یک دختر خوشگل دوساله هم دارم ک نفسمه.                    (دوقلوهای نازم برا قانون جذبه ک ایشالله واقعی میشه)
من باید عادت کنم ولی عادت نکردم

هیچ وقت عادی نمیـشه .منم شوهرم میره سر کار تا غروب که برگرده صد بار ساعتو نگاه میکنم.

هی میگم امروز میری سر کار؟میگه دست تو باشه من همش باید خونه باشم.

خوشبحالت ان شالله خوش باشن با هم.خیلی دلم براش تنگ شده.خیلی دوسش دارم

فدات عزیزم قراره بریم باکو اونجاهم واقعا سرده فک نکنم زیادخوش بگذره فعلا آراستاریم داریم یخ میزنیم

بله درک میکنم ادم کسی و که دوست داره نمیتونه نبینه