سرباز_خونه مدیر استارتر عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 2000 عنوان اونایی که شوهراشون رفته مسافرت و دلشون تنگ شده بیاین 2713 بازدید | 54 پست سلام بچه ها شوهرم رفته سفر و من خیلی دلم براش تنگ شده منتظرم برگرده شماها چکار میکنید با دلتنگیتون؟ایا کسی مثل من هست؟ سلام حضرت دلبر , سلام قرص قمر , زمین که لطفی ندارد از اسمان چه خبر؟؟؟؟؟ 1398/07/22 | 20:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
__دخترمهرماهی__ عضویت: 1398/03/29 تعداد پست: 3244 دارم روز شماری میکنم ک زود برگرده خدایا بابت دوقلو هایی ک بهم دادی شکرت پسرهای گلم بنیامین و پارسا.یک دختر خوشگل دوساله هم دارم ک نفسمه. (دوقلوهای نازم برا قانون جذبه ک ایشالله واقعی میشه)
گلnarges عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 6120 منروزهارو میشمارم تا تمام شود😭😭😭😭 از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقد بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقد بدن....!!!!!
zahra___j عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 2767 برا اولین بار همسر قراربود مسافرت بدون من برن انقد نق زدم و گریه کردم الان منم باهاشون اومدم😊
سرباز_خونه مدیر استارتر عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 2000 دارم روز شماری میکنم ک زود برگرده کجا رفته.دقیقا مثل من .الان دو روزه باهاش هیچ حرفی نزدم رفته کربلا اونجا انتنشو قطع کرده😭 سلام حضرت دلبر , سلام قرص قمر , زمین که لطفی ندارد از اسمان چه خبر؟؟؟؟؟
سرباز_خونه مدیر استارتر عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 2000 برا اولین بار همسر قراربود مسافرت بدون من برن انقد نق زدم و گریه کردم الان منم باهاشون اومدم😊 خوشبحالت ان شالله خوش باشن با هم.خیلی دلم براش تنگ شده.خیلی دوسش دارم سلام حضرت دلبر , سلام قرص قمر , زمین که لطفی ندارد از اسمان چه خبر؟؟؟؟؟
__دخترمهرماهی__ عضویت: 1398/03/29 تعداد پست: 3244 کجا رفته.دقیقا مثل من .الان دو روزه باهاش هیچ حرفی نزدم رفته کربلا اونجا انتنشو قطع کرده😭 لب مرز خدایا بابت دوقلو هایی ک بهم دادی شکرت پسرهای گلم بنیامین و پارسا.یک دختر خوشگل دوساله هم دارم ک نفسمه. (دوقلوهای نازم برا قانون جذبه ک ایشالله واقعی میشه)
عاشق۱۰۰ عضویت: 1396/08/19 تعداد پست: 2698 منم از یه طرف دلتنگم از یه طرفم ازش ناراحتم نمیخاد واس زایمانم بیاد 😘
سرباز_خونه مدیر استارتر عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 2000 من باید عادت کنم ولی عادت نکردم هیچ وقت عادی نمیـشه .منم شوهرم میره سر کار تا غروب که برگرده صد بار ساعتو نگاه میکنم.هی میگم امروز میری سر کار؟میگه دست تو باشه من همش باید خونه باشم. سلام حضرت دلبر , سلام قرص قمر , زمین که لطفی ندارد از اسمان چه خبر؟؟؟؟؟
zahra___j عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 2767 خوشبحالت ان شالله خوش باشن با هم.خیلی دلم براش تنگ شده.خیلی دوسش دارم فدات عزیزم قراره بریم باکو اونجاهم واقعا سرده فک نکنم زیادخوش بگذره فعلا آراستاریم داریم یخ میزنیمبله درک میکنم ادم کسی و که دوست داره نمیتونه نبینه
سرباز_خونه مدیر استارتر عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 2000 ماله من 2 ماهه رفته ای جونم تو دلت چقد خونه. تو کشتی کار میکنه؟داماد ما هم مهندس کشتیه سه ماه میره دریا سلام حضرت دلبر , سلام قرص قمر , زمین که لطفی ندارد از اسمان چه خبر؟؟؟؟؟
حسناخانومی عضویت: 1397/09/12 تعداد پست: 10258 شوهر منم رفته کربلا😢😭 تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍