2777
2789
عنوان

تکان خوردن جنین

448 بازدید | 21 پست

سلام من هفته ۱۹ هستم...هفته ی گذشته  ی چیزایی مثل حباب یا ی ضربه های خیلی ضعیف متوجه میشدم ولی دو س روزه دیگه حس نمیکنم نگران شدم...طبیعیه؟😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش خوردم ولی تکون نخوردن

تا ماه 7 تکوناش خیلی مهم نیس چون برای که بزرگ بشه بعضی روزا میخوابه

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
بچه ها ی مشکل دیگه هم دارم😥همش احساس میکنم بچه داره میاد بیرون....پا درد پریودی دارم...نمیدونم این ...

استراحت کن غذاهای مقوی بخور و مکمل هات

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
بچه ها ی مشکل دیگه هم دارم😥همش احساس میکنم بچه داره میاد بیرون....پا درد پریودی دارم...نمیدونم این ...

منظورت رو متوجه نشدم خودم تا الان درد دارم یه روز هست یه روز نه البته درد مبهم 

خدایا شکرت لطفا برای سلامتی دخترم صلوات بفرستین
من دو قلو باردارم...سرکلاژ شدم...ولی همش میترسم مشکلی پیش نیاد...خیلی سخته ک نمیدونم تا چه حد طبیعیه ...

باید غذاهای مقوی اما کم حجم. بخوری و بیشتر استراحت کنی

من دو قلو باردارم...سرکلاژ شدم...ولی همش میترسم مشکلی پیش نیاد...خیلی سخته ک نمیدونم تا چه حد طبیعیه ...

خب باید کامل استراحت کنی و چون جای بچه ها کمه تکوناشونم کمه

خدایا شکرت لطفا برای سلامتی دخترم صلوات بفرستین
منظورت رو متوجه نشدم خودم تا الان درد دارم یه روز هست یه روز نه البته درد مبهم 

منم درد شدید ندارم...‌نمیدونم چطور بگم ...پاهام بی حس میشن...بعد همش احساس میکنم نکنه دهانه رحمم باز شده بچه بیاد بیرون...ی ترس از زایمان زودرس