سلام بچه ها نوزاد ۱۰ ماهم پیشانیش جلوئه گفتیم درست میشه ولی فعلا نشده خیلی نگرانم. کسی بوده بچه اینطوری داشته باشن بعدا مشکلش حل شده باشه
💙گروه آبی💙💚سبزشدم💚 وزن شروع ۷۶ (۲۳ آبان) وزن هدف۶۴🤩😍🤩😍***هدف دوم۶۲☺☺🥰🥰🤩*** هدف سوم ۶۰ ۷۴/۳💪...۷۳/۴💪...۷۲/۸💪...۷۲/۳🤦♀️...۷۲/۱🤷♀️...۷۰/۱💪...۶۹/۸🩸...۶۸/۵💪...۶۸/۹😭...۶۷/۴🤲...۶۷/۳🩸...۶۶/۶🤲...۶۵/۹💥...۶۵🤲...۶۴/۶🩸...۶۳/۹🤲...۶۳/۴🤲...۶۲🤲
وای من که ندیدم . دخترمنم همینجوره اولش چون توی کانال زایمان گیر کرده بود سرس خیلی ورم داست دکتر گفت با هیچی نبنذین سرشو نبستیم حالا جلوست. من توجه نمیکنم بقیه میگن پیشونیش قره
تیکر روز کنکوره..... کنکوری که قرارهست منو به آرزوهام برسونه😊
عزیزم اول اینکه عیب نزار رو بچه خودت🌹 تا جایی که میدونم بعد ب دنیا اومدن بچه پیشونیشو با یه دسمالی ...
این تاپیک واسه سه سال پیشه😄
این شهر همه در پی حرفند و حسودند..اهسته و پیوسته و کم کم بغلم کن:)🫂 کاربری دست دو نفره🥲دلیلشم اینه ک بنده ترکیدم و مجبور شدم از کاربری دختر عمه ی محترمم استفاده کنم
عزمزم پیشونی ش درست شد پیشونی دخترمنم خیلی جلوعه بردم سونو گفتن مشکلی نداره همه میگن وقتی تازه به دنیا اومده بود باید سرش رو میبستی ولی چون دخترم ۷ماهه به دنیا اومده بود میترسیدم الان ۶ماهشه ولی پیشونیش خیلی جلو اومده نمیدونم چیکار کنم